Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.299
% 3.46
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.299
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

XRP Davası: SEC Davası Şaşırtıcı Bir Dönüş Yaparken Ripple Destek kazandı.

XRP DAVASINDA SONA YAKLAŞILIYOR

XRP ve SEC davası çözüme yaklaştıkça yeni dönüşler almaya devam ediyor. Kripto odaklı yatırım firması Paradigm Operations LP’nin davaya amicus curiae olarak katılma başvurusu, ilgili bir avukattan daha fazla destek aldı.

Blockchain odaklı hukuk firması DLx Law LLP’nin kurucu ortağı Lewis Rinaudo Cohen, yatırım firması adına ‘pro hac vice’ olarak görünmek için bir dilekçe verdi. Gelişmeyi ilk olarak XRP topluluğunun önde gelen isimlerinden Avukat James K. Filan kaydetti.

Pro hac vice, bir avukatı uygulama yetkisine sahip olmadığı bir yargı alanındaki bir davaya eklemek için kullanılan yasal bir terimdir. Cohen başvurusunda New York ve DC barolarında iyi durumda bir üye olduğunu belirtti. Başvuruda, yasal protokole uygun olarak, herhangi bir eyalet veya federal mahkemede bekleyen herhangi bir disiplin cezasıyla karşı karşıya olmadığı da ekleniyor.

XRP

XRP topluluğu üyeleri davanın kapanmasını bekliyor

XRP topluluğunun üyeleri, başvuruların çok geç gelmiş olabileceğini düşünüyor. Bunun nedeni, artık hakimin kararını etkileyemeyecek olmaları ve bazıları, başvuruların zaten çok uzun süredir devam eden davayı oyalıyor olabileceği görüşünde.

Bu arada Ripple ve SEC, davada özet karar talep eden son özetlerini sundular. Tüm XRP topluluğu, mahkeme başkanı Analisa Torres’in davayla ilgili kararını ne zaman vereceğine odaklanmış durumda.

Avukat Filan, bu kararın Mart 2023 civarında çıkabileceğini öngördü. Bu karar Ripple lehine çıkarsa, topluluk yatırımcı güveninin geri gelmesiyle XRP fiyatının fırlamasını bekliyor. Beklenti, XRP‘nin böyle bir sonuçla sahip olacağı düzenleyici netliğe bağlıdır.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir