Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.201
% 0.08
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.201
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

XHashtag Proje İncelemesi

 

XHASHTAG

Dinamik ve hızlı tempolu bir teknoloji alanı olarak, kripto projeleri zamana uygun kalmak için sürekli olarak gelişmekte ve yenilik yapmaktadır. Bir kripto projesi, ancak marka etrafında sürekli değer yaratan güçlü bir topluluğa sahip olduğunda sürdürülebilir ve xHashtag’in devreye girdiği yer burasıdır.

xHashtag, Future of Work için zincir üzerinde kimlik bilgileri sağlayan bir Web3 protokolüdür. Markalar, itibar bilgilerini kullanarak dinamik olarak yetenekli sıvı ekipleri bir araya getirebilirken, kullanıcılar da Web3 itibarlarını oluşturabilir ve değer yaratma karşılığında kazanabilir .

xHashtag, her ortak Web3 projesini güçlendirmeyi amaçlayan 4 temel özellik sunar:

  1. #SoulSwag Kimlik Bilgileri
    2. Otomatik Elçiler
    3. Metaverse Reklamcılığı
    4. Kodsuz Web3 Araçları

xHashtag, projeye inanan ve onu desteklemeye istekli olan güvenilir bir topluluk oluşturmalarına ve büyütmelerine yardımcı olarak #Web3 projelerinin güçlü yanlarını geliştirir. xHashtag, ortak projenin mevcut topluluğunu etkinleştirmenin yanı sıra, görev ve kampanya tamamlama açısından projeye katkılarından dolayı #SoulSwags adlı devredilemez başarı belgeleriyle onları ödüllendirerek geniş kullanıcı tabanını projeye doğru harekete geçirebilir.

 

Projede ki asıl amaç ; xHashtag’i herhangi bir taahhüt olmaksızın talep üzerine herhangi bir girişimcinin kullanabileceği merkezi olmayan bir sıvı işgücü için bir platform haline getirmektir.

xHashtag projesi Ortaklarından bahsedecek olursak aralarında:

Kukoin labs,Solrazr,Exnetwork capital,Titans ventures,AU21 Capittal gibi şirketler bulunmaktadır.

Crypto Market Research | Cryptocurrency Analysis | KuCoinSOLR Coin Nedir? SOLR Coin Nasıl Alınır? | CoinKritikExnetwork Capital — 26 Investments, Exits, 26 Portfolio companies — Unicorn NestAU21 Capital - Crunchbase Investor Profile & Investments

 

xHashtag projesi ekibinden bahsedece olursak aralarında:

Monica DURGA(CEO),John FORTNER,Bill CRAIG gibi isimler bulunmaktadır.

xHashtag (XTAG) - All information about xHashtag ICO (Token Sale) - ICO Drops

 

xHashtag projesinin önümüzdeki günler için hedeflerinden bahsedecek olursak:

*Zincir İçi Görevler için kullanıma sunma desteği

*DAO Yönetimini Başlatın

*Adil ve Yüksek APY Launchpad’i Yayınlayın

*xKiosks ile Metaverses ile Entegrasyon

*Mainnet’te EVM Zincirleri için kullanıma sunma desteği oluşturmak.

 

Coinmuhendisi olarak sizler için xHashtag projesi ile ödüllü AMA Etkinliği gerçekleştirdik.Sizler AMA Etkinliği detaylarına linkten ulaşabilirsiniz.

Coinmuhendisi-XHashtag AMA Özeti

 

Coinmuhendisi olarak sizler için xHashtag projesi inceleme ve SOLRAZR & XHASHTAG ön satışı katılım videosu çekmiştik.Sizler kanalımızı ziyaret ederek proje hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir