Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.728
% 0.00
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.728
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Winklevoss Liderliğindeki Kripto Varlık Platformu Gemini, 7 Milyar Dolar Değerleme Elde Etmek İstiyor

Bloomberg haberine göre Gemini, finansman turu sırasında 400 milyon dolar toplama yolunda ilerliyor. Winklevoss ikizlerinin öncülük ettiği New York merkezli kripto para borsası Gemini, yakın tarihli bir açıklamaya göre yaklaşık 7 milyar dolarlık bir değerleme elde etmek istiyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bilinen anonim kaynaklardan alıntı yapan Bloomberg haberine göre, şirket 400 milyon dolarlık bir finansman turu düzenlemeyi planlıyor ancak henüz üzerinde anlaşmaya varılmadığı için toplam değişebilir.

Gemini, geçtiğimiz birkaç ay içinde toplu olarak milyarlarca dolarlık fon sağlayan diğer kripto şirketlerine katılacak. 17 Kasım’da Ethereum geliştiricisi ConsenSys, 200 milyon dolar topladığını duyurdu ve bu da değerlemesini 3.2 milyar dolara çıkardı.

Kripto borsası FTX, rekor kıran 900 milyon dolarlık finansman turunu Ağustos ayında tamamladı ve ardından Ekim ayında 400 daha topladı. Şu anda değeri 25 milyar dolar.

ABD’nin en büyük borsası olan Coinbase, Nisan ortasında doğrudan bir listeleme yoluyla halka açıldı ve kısa bir süre için 100 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine ulaştı.

Ocak ayında Gemini’nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss, Bloomberg’e borsanın halka arz yapmayı planladığını söyledi. Bir başka büyük kripto para borsası olan Kraken de 2022’de halka açılmayı düşünecek. Çok sayıda çıkan habere göre şirket 20 milyar dolara kadar bir değerleme istiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version