Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.224
% 0.66
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.224
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

WhaleStats’a Göre, Var Olan En Zengin Ethereum Balinaları Bu Altcoin’e Odaklandı

Yeni istatistikler, kayıtlardaki en zengin Ethereum (ETH) balinalarının dikkatlerini bu ay değeri artan play-earn (oyna-kazan) projesine odakladığını gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

WhaleStats’ın son rakamları, borsa dışı en büyük 1000 Ethereum adresinin mevcut harcama alışkanlıklarını ortaya koydu. WhaleStats, Coinbase’de yakın zamanda yapılan bir listelemenin ardından değeri artan Ethereum tabanlı bir oyna-kazan altcoin’i olan Gala’ya (GALA) büyük girişler bildirdi.

GALA’nın tek başına en büyük işlemi, “Light” olarak bilinen bir balina tarafından yaklaşık 4 milyon dolar değerinde 9999.911 GALA satın alımı oldu.

Balinalar ayrıca BTC fiyatına sabitlenmiş Wrapped Bitcoin (WBTC), sanal gerçeklik platformu Decentraland (MANA) ve memecoin Dogelon Mars (ELON) için daha küçük alımlar yaptı.

Gala, geçen yılın sonlarında piyasaya sürülen ve kripto para alanında nispeten yeni bir oyuncu. Gala Games ekibi, blockchain tabanlı oyna-kazan oyunlarından oluşan bir ekosistem oluşturmayı hedefliyor. Bugüne kadar, beş oyun geliştirilmekte ve Town Star oyunu artık beta formunda oynanabilir durumdadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version