Kriptolar:
29700
Bitcoin:
$62.711
% 1.76
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.25 T
% 2.35
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 62.711
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.25 T

Web3 Projesi Airstack Güçlü Yatırımlar Aldı

Fabdotcom kurucusu Jason Goldberg, Web3 alanında API hizmeti verecek yeni projesi Airstack ile güçlü yatırımlar aldı.

Fabdotcom ile popülerlik kazanan Goldberg, Web3 alanında çalışmalarına başlıyor. Girişimci, API platformu inşa etmek istediğini açıkladı. Airstack adıyla piyasaya sürülecek platformun, destekçileri arasında Polygon da yer alıyor. Daha önce girişimleriyle ön plana çıkan ve milyon dolarlık yatırımlar almayı başaran Goldberg, şimdi kripto para dünyasına atılacak.

Airstack, Güçlü Yatırımcılardan 3 Milyon Dolar Topladı

Girişimci Goldberg, Moxie‘den ayrıldıktan sonra Airstack için çalışmalara başladı. Goldberg, kurucu ortakları Deepesh Nath, Sarvesh Jain, Ignas Peciura ve Vysakh Nair ile tam zamanlı olarak geliştirmeleri sürdürüyor.

Airstack’ın katıldığı yatırım turunda, Animal Ventures, Polygon, Fenbushi ve Resolute Ventures yer aldı. API platformuna ilgi gösteren yatırımcılar, projenin geliştirilmesi için 3 milyon dolarlık fon sağladı. Gelecek yıl hizmete gireceği ön görülen proje, geliştiriciler için hizmet verecek.

Ortaya çıkarılacak platform, geliştiriciler için tak ve çalıştır algoritmasında kurulacak. Proje, platform motoruna bağlı bir formatta veri hizmeti sunacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir