Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.842
% 0.40
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.842
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Web3 Oyunu Dogami, 7 Milyon Dolar Topladı

Oyuncuların sanal bir köpek sahiplenip büyütmelerini sağlayan Web3 oyunu Dogami, 7 milyon dolarlık bir fon topladı.

Kripto para piyasasının çalkantılı döneminde, projelere sağlanan fon destekleri devam ediyor. Öne çıkan ve potansiyel taşıyan kripto projeleri, katıldıkları yatırım turlarında milyonlarca dolarlık fon toplamayı başarıyor. Özellikle Web3 ve DeFi alanı, yatırımcıların daha çok yöneldiği alanlar oldu. Diğer taraftan Arbitrum ve Aptos, yüz milyon dolardan fazla yatırım alan önemli projeler oldu. Kripto ayı piyasasının sert geçen günlerinde, projelerin geliştirme ve güçlenme çalışmaları sürüyor. Son olarak Dogami, 7 milyon dolarlık bir tohum yatırım turunu kapattı.

Web3 Projesi Dogami, Tohum Yatırım Turundan Güçlü Destek Aldı

Web3 tabanlı oyun projesi Dogami, XAnge ve Bpifrance tarafından sağlanan 7 milyon dolar ile tohum yatırım turunu tamamladı. Proje, geçen yılın ortalarında gerçekleştirdiği lansmanından bu yana toplam 14 milyon dolarlık bir yatırım almayı başardı.

Dogami CEO’su ve kurucu ortağı Max Stoeckl, oyun konseptiyle ilgili açıklamada bulundu. Stoeckl, “Dogami normal köpekler değil, uzaydan geliyorlar ve dünyaya bir amaçla geliyorlar” dedi.

Projenin yatırım turunu XAnge üstlendi. Şirketten gelen açıklamalara göre, diğer yatırımcılar arasında Bpifrance, Blockchain Founders Fund ve Wagram Capital yer aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir