Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.261
% 2.78
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.261
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Web3, Meme ve Metaverse Coin Analizi: Bu 19 Coin Uçuyor!

Bitcoin (BTC) ve diğer büyük kripto para birimleri, geçtiğimiz 24 saat boyunca hafif yükselişler yaşadı. Kripto para alanının alt bölümlerinden olan metaverse, meme ve web3’e odaklı coin projelerinin de değeri arttı. İşte geçtiğimiz gün boyunca en çok ivme kazananların bir listesi…

En çok değer kazanan metaverse coin projelerine bir bakış

Metaverse alanında, yükselişiyle öne çıkan 8 coin yer alıyor. Bunların ilki, yüzde 47.2 ile Starsharks SEA (SEA) oldu. StarkSharks metaverse’ü, geçtiğimiz günlerde metaverse’ün yeni versiyonunun pek çok yeni özellikle geleceğini paylaştı.

coinmuhendisi.com olarak neredeyse her gün paylaştığımız yükseliş listesinde SEA, yaklaşık bir haftadır yer alıyordu. SEA’nin ardından yüzde 24.1 ile Polkacity (POLC), yüzde 23.8 ile The HUSL (HUSL) geliyor. POLC, geçtiğimiz günlerde, POLC Miner NFT satışını başlattığını duyurdu.

Ardından, yüzde 21.2 ile Render Token (RNDR), yüzde 18.7 ile VIBE (VIBE), yüzde 16.8 ile Vulcan Forged (PYR) geliyor. Son olarak Avaxtars (AVXT) yüzde 26.6, NFT Worlds (WRLD) ise yüzde 11.9 değer kazandı. NFT Worlds, yeni bir fiziksel ürün piyasaya sürdü. Öte yandan Vulcan Forged, Block Babies isimli oyununda masaüstü uygulamasında 17.1. sürümün piyasaya sürüldüğünün haberini verdi.

7 meme coin’in değeri arttı

Meme coin’lere bakıldığında ise, liderlik koltuğunda yüzde 126’lık yükselişi ile WallStreetBets Dapp (WSB) yer alıyor. WSB’nin yükselişine dair bilindik bir gelişme yok. WSB’nin ardından yüzde 74.8 ile HODL (HODL), yüzde 24.9 ile Sincere Doge (SDOGE) geliyor.

Poodl Token (POODL) yüzde 19.9, Shiba Predator (QOM) yüzde 16.3, Shih Tzu (SHIH) yüzde 16 yükselmiş durumda.  Son olarak CoShi Inu (COSHI) yüzde 13.5 artış yaşadı.  QOM, yani Shiba Predator, yakın zamanda kartlardan oluşan bir koleksiyonunu piyasaya sürdü. Buna yönelik web sitesi, yakın bir zamanda açıldı.

Web3 alanında 4 coin yükseldi

Web3 segmentinde, en çok yükselişi yüzde 23.24 ile Ethereum Name Service (ENS) yaşadı. Ardından yüzde 21.49 ile PARSIQ (PRQ), yüzde 16.45 ile Orchid (OXT), yüzde 14.09 ile API3 (API3) geldi. PRQ, yakın zamanda Tsunami API’ların ağa geleceğinin haberini verdi. API3 ise yeni bir ortaklıkla gündeme geldi. Avustralya Ulusal Üniversitesi’ndeki araştırmacılar, ilk Kuantum Rastgele Sayı Üreticisini (QRNG) başlatmak için Blockchain oracle sağlayıcısı API3 ile birlikte çalıştı.  Ortak çaba, Web3 varlıklarının son derece güvenli ve kullanımı ücretsiz olan tamamen öngörülemeyen rastgele sayı üretme sistemine erişmesine izin vermeyi amaçlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir