Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.241
% 2.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.241
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Voyager İflasıyla ABD’deki Kadın Futbolcular Risk Altında

Voyager Digital’in iflas başvurusuyla birlikte spor faaliyetlerindeki anlaşmaları riske girdi. Kripto para piyasasındaki düşüş nedeniyle birçok kripto odaklı şirket iflas eşiğinde. Daha önce marka bilinirliğini artırmak ve kripto para birimlerinin benimsenmesini sağlamak için işbirliği yapan Voyager Digital, kısa süre önce para çekme işlemlerini askıya almıştı ve iflas başvurusunda bulunmuştu.

Bu ayın başında iflas bayrağını çeken Voyager Digital’in ABD Ulusal Kadınlar Futbol Ligi (NWSL) ile yaptığı anlaşma hakkındaki belirsizlikler devam ediyor.

Voyager İflası, NWSL Futbolcularını Riske Atıyor

Geçen yıl Aralık ayında açıklanan ortaklık, NWSL tarihinin en büyük iş birliklerinden biriydi ve uzun süreli bir anlaşma olması amaçlanmıştı.

ABD Ulusal Kadınlar Futbol Ligi’ndeki (NWSL) oyuncuların, Voyager iflas ettikten sonra ile yapılan anlaşmada vaat edilen ödemeleri alamayacağı belirtiliyor.

İki firma arasındaki yapılan anlaşmada; oyuncular ödemenin yarısını nakit olarak, diğer yarısını kripto şeklinde alacaktı. Her sporcuya, mevduatları almak ve kendi kripto portföylerini oluşturmak için bir Voyager hesabı verilecekti.

Basına yapılan açıklamada, NSWL şunları söyledi:

“Oyuncu fonu, oyuncuları kripto alanına yatırım konusunda eğitmek amacıyla her zaman Voyager’daki hesaplara kripto para biriminde dağıtılmak üzere tasarlandı. Bu nedenle, kripto para piyasasının oynaklığı konusunda her zaman risk vardı.”

Voyager’ın iflasının bir sonucu olarak oyuncuların temel maaşları üzerinde herhangi bir etkisinin olmadığı, etkilerinin sponsorluk anlaşmasının vaat edilen faydalarıyla sınırlı olduğu belirtiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir