Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$60.637
% 1.81
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 60.637
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Vodafone Duyurdu: Bu Metaverse Coin ile Çalışıyor!

Vodafone, yaklaşık bir ay önce duyurduğu Türkiye’nin ilk metaverse mağazalarından biri olan Vodafone Metaverse Store’da müşterilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Metaverse coin piyasanın en büyük projelerinden biriyle yapılan ortaklıkta müşterilere bir dijital asistan eşlik edecek.

Vodafone, müşterilerine metaverse’de hizmet vermeye başlıyor

Türkiye’nin en büyük telekomünikasyon dağıtıcılarından biri olan Vodafone, metaverse’teki ilk mağazasını açtığını duyurdu. Piyasa değerine göre en büyük 34.kripto para birimi MANA ile desteklenen Decentraland, Vodafone Metaverse Store’a ev sahipliği yapacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

Metaverse ve barındırdığı teknoloji, firmalar için 8 trilyon dolarlık fırsat barındıran büyük bir sanal evren olma yolunda ilerliyor. Vodafone Metaverse Store’da müşterilerimize yeni nesil dijital deneyim yaşatarak ürün ve hizmetlerimize sanal evrende erişme imkânı sunuyoruz.

Bugün metaverse coin piyasası için birden fazla haber vardı

Vodafone ve Decentraland ortaklığının yanında, dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, Sandbox’ı (SAND) listeleyeceğini duyurdu. Bu haberin ardından SAND fiyatı kısa sürede %15’in üzerinde değer kazandı. Ayrıntıları coinmuhendisi.com olarak bu makalede ele aldık.

Vodafone haberiyle Decentraland MANA fiyatı da %5’in üzerinde yükseldi. Ancak buna rağmen henüz 5.90 dolar ATH fiyatının %80 altında işlem görüyor.

Decentraland nedir ve metaverse coin piyasası için neden önemli?

Decentraland (MANA) kendini; kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum blockchain tarafından desteklenen sanal gerçeklik platformu olarak tanımlıyor. Decentraland metaverse’de kullanıcılar, daha sonra gezebilecekleri, üzerine yeni binalar inşa edebilecekleri ve para kazanabilecekleri araziler satın alabilirler.

Decentraland metaverse’de iki kripto para birimi kullanılmaktadır. Bunlar: MANA ve LAND. MANA, kullanıcıların avatar, giyilebilir eşya, isim ve benzeri kozmetik sanal varlık ödemeleri için kullanılabiliyor. Ayrıca LAND satın almak için bir miktar MANA yakılıyor. Şu ana kadar Estée Lauder, Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana ve Forever 21 gibi markaların Decentraland’a metaverse mağazaları atığını gördük.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir