Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.446
% 3.37
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.446
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Vite Coin Nedir? Vite (VITE) Coin Yorum ve Geleceği 2022

Bu yazımızda VITE coin nedir, kripto para birimi Vite (VITE) nedir, VITE coin nasıl satın alınır gibi sorulara cevap vermeye çalıştık. İşte VITE coin yorum ve geleceği hakkında detaylar…

VITE Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VITE Coin 0.478770 TL TL’den işlem görüyor. VITE Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -7.95% değişim gösterdi. VITE Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise 595,437 $ dolar, toplam piyasa değeri ise 25,570,446 $ dolar seviyesinde.

VITE Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 VITE Coin 0.029162 $ dolardan işlem görüyor.

VITE, mesaj odaklı asenkron bir mimari ve bir Directed Acyclic Graph (DAG) defteri kullanan bir kripto para birimi ve reaktif blok zinciridir. VITE’ın temel amacı, büyük bant genişliği ve ölçeklenebilirlik ile dApp’ler için sağlam bir genel platform geliştirmektir.

Vite (VITE) Coin Nedir?

Vite, sıfır ücretli işlemleri kolaylaştırmak ve işlem hızını, güvenilirliğini ve güvenliğini optimize etmek için Anlık Görüntü Zinciri yapısına sahip bir Yönlendirilmiş Döngüsel Grafik (DAG) tabanlı akıllı sözleşme platformu oluşturmuştur. Snapshot Chain of Vite, ağ konsensüsünü sağlamak için Hiyerarşik Delegated Proof of Stake (“HDPoS”) kullanır, süpernodeler ise sadece stake ödülleri alır ve işlem ücreti almaz. Vite sanal makinesi, EVM ile uyumluluğu korur ve asenkron akıllı sözleşme dili olan Solidity++’ı kullanır. VITE tokeni, kullanıcıların gas tüketmek yerine işlem kotası için VITE’yi stake ettiği Vite ağındaki basit token işlemleri ve akıllı sözleşme uygulamaları için para birimidir. VITE, Anlık Görüntü Blok Üreticilerine oy vermek için de kullanılabilir. Ek olarak, kullanılmayan işlem kotası olan bir VITE staker’ı, tokenleri karşılığında bu kotayı dApp’lere kiralayabilir. Örneğin, kullanıcılar ViteX’in yerel merkeziyetsiz değişim tokeni VX karşılığında VITE’yi stake edebilirler. Vite’nin mevcut ürünleri arasında merkeziyetsiz bir borsa (ViteX), ödemeler (VitePay) ve devlet ve kurumsal blok zinciri uygulamaları (VitePlus) bulunur:

ViteX, zincir üstü sipariş defteri ve eşleştirme motoru ile merkezi olmayan bir borsadır ve şu anda 20’den fazla dijital varlığı desteklemektedir.

VitePay, şu anda Singapur’un Ce La Vi Sky Bar’ında ve Midwest Global ağı altındaki taksi hizmetlerinde kullanılabilen hızlı ve masrafsız bir ödeme çözümüdür. Kullanıcılar, neredeyse anında ödeme ile sıfır ücretle ödeme alan Vite cüzdanı ile traderlar için ödeme yapabilir. VitePay ayrıca e-ticaret platformu OpenCart ile entegredir ve VitePay resmi Vite mağazasında kullanılabilir.

VitePlus, hükümetler ve işletmeler için Vite tabanlı bir kurumsal blok zinciri çözümüdür. Vite, Syracuse hükümeti için bir pilot uygulama olan SyraCoin geliştirdi ve şehir konut fonu bağışçılarının şehir sınırları içindeki mal ve hizmetler için kullanılabilecek blok zinciri tabanlı kuponlar almalarına izin verdi.

Topluluk stratejisi

Vite’ın topluluk geliştirme stratejileri başlangıçta Çin, Rusya, Kore, Vietnam, Japonya ve Türkiye topluluklarına odaklanacak. Vite ekibi, proje geliştikçe diğer pazarları keşfetmeye devam edecek. Vite’ın mevcut topluluk büyüme stratejileri şunlardır:

  • Yüksek kaliteli borsa operatörlerinin ViteX’e eklenmesi, böylece coinleri otonom bir şekilde listeleyebilmeleri, alım satım ücretlerini belirleyebilmeleri ve alabilmeleri ve Vite topluluğunu genişletebilmeleri.
  • Diğer zincirlerin Vite Cüzdan’a entegrasyonu
  • VitePlus dağıtımı yoluyla kripto dışı müşterileri yakalamak
  • Tavsiye programı ile cüzdan içi airdrop kampanyaları
  • Çevrimiçi ve çevrimdışı topluluk katılımı
  • Topluluğu bilgilendirmek için aylık teknik ve teknik olmayan AMA’lar

Vite’ın gelecekteki topluluk büyüme stratejileri şunlardır:

  • Kripto-fiat ödeme işlemcisi Alchemy ile işbirliği yoluyla ticari ortaklıkların genişletilmesi
  • İnsanların kendi DEX’lerini kolayca oluşturmalarına olanak tanıyan tek adımlı DEX dağıtım teknolojisinin piyasaya sürülmesiyle daha fazla ticaret kullanıcısı elde etmek
  • Vite Cüzdanındaki daha fazla DeFi uygulaması aracılığıyla daha fazla müşteriyi yakalayarak, Vite ekosistemi içinde ve dışında token ödünç alma ve ödünç verme fırsatları sunmak
  • Ekosistem fonlarından sağlanan ödüllerle kilit projeleri desteklemek için Ekosistem Teşvik Programının başlatılması
  • Geliştirici araç setini geliştirmek ve yerel geliştirici konferanslarına ev sahipliği yapmak
  • Marka bilinirliğini artırmak için Blockchain Tartışma Podcast’inin başlatılması

Vite (VITE) Coin Yorum ve Geleceği 2022

Geliştiriciler bu projeyi sürekli olarak geliştiriyorlar. Aralık 2020’de yeni aşaması VITE 2.0’ı piyasaya sürdüler. Bugün, sistemi daha merkeziyetsiz hale getiriyorlar. Bu durumda güvensizliği, açıklığı ve rekabeti önemsiyorlar. Ekip, sınır ötesi varlık transfer kapasitesine ulaşmak için VITE protokolünü geliştirmek istiyor. Ayrıca ekip, Web3, Remix ve diğer araçlarla uyumluluğu artıracak.

Ürün düzeyinde, hizmetlerin tasarımını optimize edecek ve dağıtım maliyetini düşürecekler. Dahası, 2022’de mobil cüzdanlarını da güncelleyecekler. En son sürüm, ERC-20 VITE tokeni geçişinin duyurusudur. Farklı zincirler arasındaki işlemi daha hızlı ve daha basit hale getirmek için gereklidir. Ayrıca, tokenler Upbit platformunda mevcut olacak. Ekip, projenin kendisi dışında çekilişler düzenlemeye de devam edecek. Kazananların VCP almasına ve bunları VITE mağazasında mallarla değiştirmesine izin veriyorlar.

VITE token umut verici bir varlıktır ve geliştiricileri, projenin merkeziyetsizliğini ve kullanılabilirliğini sürekli olarak geliştirmektedir. Bütün bunlar VITE fiyat tahminini olumlu kılıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir