Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$61.942
% 2.78
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 61.942
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Vite Coin Nedir? VITE Nasıl Alınır?

Vite coin nedir? Vite ağı, kullanıcılarına yüksek bant genişliği ve ölçeklenebilirlik sunan bir dApp platformudur. Bu makalede, Vite coin nedir, ne sunar, avantajları ve dezavantajları nelerdir, VITE nasıl alınır, ne için kullanılır gibi merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, sizin için hazırladık.

Vite coin nedir?

Vite coin, kullanıcılarına merkeziyetsiz uygulama (dApp) oluşturma ve blokchainler arası erişim gibi hizmetler sunan bir kripto paradır. Vite ağı aracılığıyla kullanıcılar, çapraz blok zincirleri arasında işlem yapabilir. Ayrıca, bu blok zincirlerinde stabil coinlerini takas edebilirler. Platform, çapraz blok zincirleriyle entegrasyonunu ViteBridge’ye borçludur. ViteBridge, merkeziyetsiz borsa (DEX) aracılığıyla farklı blok zincirlerinden kripto para ticaretini mümkün kılar. Kullanıcılar, DEX sayesinde diğer blok zincirlerindeki kripto varlıklarını çekebilir ve transfer edebilir.

Yukarıda bahsedilen özelliklere ek olarak Vite ağı, kullanıcıların dApp’ler üretmesine de olanak tanır. Platform içerisinde merkeziyetsiz uygulama oluşturmak için gereken kaynak setlerine erişilebilir. Platform, uygulama geliştirme ve kripto işlemlerinde akıllı sözleşmelerin kullanılmasına imkân tanır. Kullanıcılar Vite ağı aracılığıyla sadece VITE tokeni değil, diğer altcoinleri ve stabil coinleri de stake edebilir. Yatırımcıları çeken bu yöntem, platform üzerinden pasif gelir elde etmeyi mümkün kılar.

Tüm bunlara ek olarak, Vite’ın kendine ait bir mobil cüzdanı bulunur. Vite Wallet, yalnızca VITE’yi desteklemez. Aynı zamanda, BTC, ETH, stabil coinler ve diğer ERC-20 tokenlerini de destekler. Kullanıcılar çeşitli kripto varlıkları Vite Wallet’de saklayabilir.

Vite coin nedir? VITE ne için kullanılır?

Vite ağının yerel kripto para birimi VITE’dır. Tokenin hem ERC-20 hem de BEP-20 akıllı kontratına sahip versiyonları bulunur. Kullanıcılar, Ethereum ve Binance Blockchainlerinden VITE varlıklarını transfer edebilir ya da ticaretini yapabilir. Vite coin’in çeşitli kullanım durumları da bulunmaktadır.

DEX aracılığıyla farklı blok zincirlerinden gerçekleştirilen işlemlerde VITE işlem ücreti olarak ödenir. Bunun yanında, dApp oluşturmak için gereken kaynak setleri de VITE ödenerek alınır. Son olarak VITE, akıllı sözleşmeleri kullanmak isteyen geliştiriciler ve kullanıcılar için gereklidir. Kullanıcılar, kıllı sözleşmeleri kullanmak için 10 VITE ödemelidir. Yazının yazıldığı sırada VITE token, 31,8 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile, genel kripto para listesinde 679. sırada yer alıyordu. Bunun yanında, 503 milyon adet token dolaşımda bulunuyordu.

Vite coin nasıl alınır?

Vite coin ile ilgilenen yatırımcılar, öncelikle tokenin listelendiği bir kripto borsasına üye olmalıdır. Mevcut olarak Binance, ViteX, Bittrex gibi kripto borsaları VITE’yi listelemektedir. Bu borsalardan birine eksiksiz bir şekilde üye olup cüzdanlarına para yatıran kullanıcılar tokeni satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir