Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.739
% 0.35
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.739
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Vitalik Buterin’in Twitter Gönderisi Meme Coin Piyasasını Harekete Geçirdi!

vitalik buterin

Ethereum’un (ETH) kurucu ortağı Vitalik Buterin, sosyal medyada yaptığı bir yorumla meme coin dünyasında dalgalar yarattı.

X platformunda bir kullanıcının “Ethereum yatırımcılarının tarzı bu” diyerek paylaştığı gönderiye katılan Buterin, meme coin hayranlarını sevindiren esprili bir tepki verdi. Buterin, bu kullanıcının gönderisine “İşte meme coin yatırımcıları böyle olur” diyerek yanıt verdi ve yanıtını Çince karakterler kullanarak yazarak dikkatleri üzerine çekti.

Kripto para dünyasının öncü isimlerinden biri olarak kabul edilen Buterin’in bu hamlesi, yatırımcılar arasında büyük bir heyecan uyandırdı ve bir meme coin çılgınlığı başlayabileceği spekülasyonlarını körükledi.

Buterin’in bu yorumunun ardından, bazı yatırımcılar Ethereum ağında “VITALIKED” gibi isimlerle yeni meme coinler oluşturarak piyasada hızlı bir hareketlilik yarattılar. Bu durum, kısa sürede kazanç elde etmeyi hedefleyen pump-dump vakalarının önünü açtı.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir