Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.925
% 1.48
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.925
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Vitalik Buterin, Ethereum Ekosistemindeki Heyecan Verici Gelişmeleri Ele Aldı

Vitalik Buterin, Ethereum ekosistemindeki heyecan verici uygulamalardan söz etti.

Uzun bir blog gönderisi yayımlayan Kanadalı programcı, kripto sektöründeki son gelişmelerin etkilerinden de bahsetti.

Vitalik Buterin, Volatiliteden Söz Etti

Buterin, Merge yükseltmesinin ardından zincirin çok daha istikrarlı bir hale geldiğini ifade ederek, ZK rollups gibi ölçeklendirme çözümlerinin daha hızlı geliştirildiğini iddia etti.

FTX’in çöküşünün ardından merkezi borsalara olan güvenin de azaldığına dikkat çeken Buterin, bu gelişmelerin daha fazla insanı zincir üzerinde işlem yapmaya teşvik edeceğini kaydetti.

Volatilitenin çeşitli fonlar ve işletmelerin kriptoyu benimsemesinin önündeki en büyük engellerden birisi olduğunu da kabul etti.

Kripto paraların fiyatındaki volatilite, stablecoin’lerin yükselişe geçmesine zemin hazırladı. Buterin, ister merkezi bir kripto para isterse stablecoin olsun, iyi çalışan bir stablecoin’in birçok uygulama için bir nimet olacağını ifade etti.

Ethereum programcısı, büyük ölçüde “sürdürülemez” yield framing planlarına dayanan ve “aşırı sermayeli bir canavara” dönüştüğünü vurguladığı DeFi’ın durumundan bıkmış görünüyor.

Buterin ayrıca, DAO’lar konusunda da heyecanlı olduğunu söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir