Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.179
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.179
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Vitalik Buterin: Elon Musk, Twitter’ı Otoriterleştiriyor

Ethereum’un Kurucu Ortağı Vitalik Buterin, Elon Musk’ın adımlarının Twitter’ı otoriterliğe giden yola soktuğunu belirtiyor.

Elon Musk, Twitter’daki botları kaldırmak amacıyla sıkı bir yasaklama politikası izliyor. Buterin ise Twitter’ın yeni içerik denetleme kurallarını uygulamadan önce kullanıcılara 30 gün önceden haber vermesi gerektiğini belirtiyor.

Vitalik Buterin’den Elon Musk’ın Twitter Politikası Hakkında Açıklama

Ethereum’un Kurucu Ortağı Vitalik Buterin, Elon Musk’ın son Twitter sansürü dalgası üzerine konuştu. Sitenin son birkaç gün içinde hesap yasaklamalarının Twitter’ı “otoriterliğe giden yola” soktuğunu söyledi.

Musk’ı öven bir gönderiye yanıt olarak Buterin, Musk’ın “aşırı uyum olarak merkezi planlama” adını verdiği bir strateji uyguladığını ve çok özel durumlara ilişkin görüşleri etrafında yeniden uyum sağlamış gibi görünen politikalar uyguladığını söyledi.

Bir kullanıcı, Musk’ın bu tür takip hesaplarına hızlı yasaklar getirerek sadece sistem girdilerine yanıt verdiğini söylediğinde, Buterin böyle bir gerekçeye itiraz etti.

Buterin, yanıt olarak şunları söyledi:

“Söz konusu eylem bir şeyleri yasaklamak olduğunda katalizörlere yanıt olarak hızlı ve kararlı bir şekilde hareket etmek otoriterliğe giden yoldur”

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir