Kriptolar:
29756
Bitcoin:
$66.938
% 2.19
BTC Dominasyonu:
%54.4
% 0.24
Piyasa Değeri:
$2.43 T
% 3.07
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 66.938
BTC Dominasyonu:
% 54.4
Piyasa Değeri:
$2.43 T

Veriler Konuşuyor: Shiba Inu Balinaları Kâr Satışı Yapabilir! 

Shiba Inu, ShibArmy tarafından tutulan 1 trilyon dolarlık SHIB satışından kaynaklanan büyük bir tehditle karşı karşıya. Coin’in yakım oranı, bir gecede yüzde 75 düşüşle büyük bir gerilemeye tanık oldu.

Shiba Inu sahipleri 1 trilyon token satabilir

Shiba Inu yakım oranı bir gecede yüzde 75 düşerek bir darbe aldı. Haftanın başındaki büyük bir yanıktan sonra, Shiba Inu yakımı yavaşladı. Shibburn portalından alınan verilere göre, son 24 saat içinde 34.72 milyon SHIB yakıldı. Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzının yaklaşık yüzde 41’i yandı. Shiba Inu tokenlerinin yüzde 55,6’sı borsalarda dolaşımda kalıyor.

Taraftarlar, Shiba Inu’nun yanmasının ShibArmy’deki yükseliş hissinin önemli bir itici gücü olduğuna inanıyor. Dogecoin katili olarak adlandırılan SHIB’in fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesinden yüzde 88 düştü. Düşmeye devam ediyor. SHIB sahipleri satış gerçekleştirdi ve sürekli olarak kar elde etti.

Büyük cüzdan yatırımcıları, Ethereum ağındaki en büyük 100 balina, düşüş boyunca sürekli olarak Shiba Inu’yu biriktirirken, meme coin, toparlanma ve fiyat rallisi sırasında kâr alımında bir artışa tanık oldu. SHIB fiyatı şu anda sekiz ayın en düşük seviyesinde ve yatırımcılar tarafından büyük bir birikim var. Ethereum ağındaki balinalar ve ShibArmy üyeleri, son çöküşle Shiba Inu’yu kaptı, bu nedenle fiyattaki herhangi bir artış, kâr rezervasyonu için bir fırsat sunabilir.

Shiba Inu’nun borsa rezervleri düştü

Bir kripto veri takipçisi olan CryptoQuant’tan alınan verilere dayanarak, yatırımcılar 10.6 milyon dolara eşdeğer 1,02 trilyon SHIB topladı. Bu tokenlar, Dogecoin katilinin dolaşımdaki arzından çekildi. SHIB bir trend dönüşüne tanık olduğunda, 1 trilyon doların üzerinde Shiba Inu’nun borsalara gelmesi ve satış baskısını artırarak fiyatın düşmesine neden olma olasılığı vardır.

Uzmanlara göre göstergeler, yükseliş trendinin gücünü kaybettiğini gösteriyor. Ayrıca ayıların paranın kontrolünü ele geçirdiği için kısa vadede SHIB fiyatında bir değer kaybına işaret ediyor. 31 Mayıs’ta Shiba Inu, bir yıldaki en yüksek tek günlük kaybı kaydetti. 3.71 trilyon Shiba Inu, fiyat düşüşünün öncesinde borsaları vurdu ve el değiştirdi. Bu nedenle, savunucular, ShibArmy’nin önümüzdeki haftalar ve aylar içinde borsalara 1 trilyon SHIB bırakacağını düşünüyor.

Shiba Inu fiyatı için yükseliş katalizörü

Shiba Inu’daki geliştiriciler kısa süre önce ShibArmy üyeleri için LEASH ödüllerinin 2 Temmuz’dan itibaren sunulacağını duyurdular. Ryoshi’nin ortadan kaybolması toplumda bir heyecana neden oldu. Ancak proje yöneticisi Shytoshi Kusama, görünüşe göre dizginleri ele geçirdi. Shiba Inu’da gelecekteki güncellemeleri sunmak için geliştiricilerle birlikte çalışıyor.

Sosyal baskınlık, Twitter, Reddit, Discord ve benzeri platformlarda meme coin’in popülaritesinin bir göstergesidir. Analiz sağlayıcı LunarCrush’tan alınan verilere bakıldığında,SHIB, sosyal medya ve hakimiyette sırasıyla yüzde 45 ve yüzde 35’lik artışa tanık olundu. Meme coin, sosyal performans ölçümlerinin gösterdiği gibi, oldukça popüler, sosyal olarak baskın bir kripto para birimi projesi olmaya devam ediyor. Bu, Shiba Inu sahipleri ve kripto Twitter arasında yükselen bir yükseliş hissiyatının bir göstergesi olabilir.

SHIB fiyatı yüzde 20 düşüş yaşayabilir

FXStreet analistleri Shiba Inu fiyat grafiğini değerlendirdi ve SHIB’in şu anda azalan bir trendde olduğunu kaydetti. Azalan üçgen, yükseliş eğiliminin göstergesi olarak kabul edilir ve Shiba Inu fiyatı tabana yaklaşıyor. Analistler, SHIB fiyatında 0,0000082 dolar hedefle yüzde 20’lik bir düşüş olabileceğine inanıyor. 0.0000095 dolarlık destek, Shiba Inu’nun fiyat trendinde çok önemli bir rol oynuyor. Ancak analistler, SHIB’in bu destek seviyesini kırabileceğine ve yüzde 20 düşebileceğine inanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir