Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.831
% 0.48
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.831
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Vanity Fair Dergisinin NFT Kapağı APENFT Pazarında Açık Artırmaya Çıkacak

1981’den beri kültür, moda ve politika hakkında yayım yapan Vanity Fair dergisi, dergi kapaklarını NFT olarak açık artırmaya çıkaracağını duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

APENFT Vakfı, yakında APENFT’in pazarında satışa çıkacak olan Vanity Fair NFT Cover serisini başlatmak için Valuart ile ortak oldu.

Koleksiyon, Vanity Fair dergisi (“Vanity Queen”) tarafından oluşturulan ilk NFT’nin yanı sıra kripto para dünyasının dijital sanat hareketini kutlayan sanat eserlerini içeren 4 olağanüstü Vanity Fair NFT Cover’ı ve benzersiz bir Vanity Fair NFT Cover’ı içeriyor.

APENFT, kullanıcıların NFT’lerin oluşturulmasına, toplamasına ve ticaretine izin veren bir pazaryeri için bir bekleme listesi açtı. APENFT’e göre, bekleme listesinin aktif olduğu ilk günde 500.000’den fazla ön kayıtlı kullanıcıya sahip. APENFT ayrıca yönetişim tokenleri airdrop’ları, sevk bonusu ve ödüller vb. olmak üzere bir dizi avantaj vaat etti. Bekleme listesindeki kişiler ayrıca Ocak ayı başlarında yapılması planlanan Vanity Fair NFT Covers’a erken erişim elde edebilirler.

APENFT Vakfı direktörü Sydney Xiong konuyla ilgili şöyle konuştu;

“APENFT pazarımızı başlatmaktan gurur duyuyoruz. APENFT’in NFT ve metaverse dünyasındaki keşif yolculuğunda yeni bir kilometre taşını işaret ediyor. Güçlü ve yaratıcı bir IP oluşturmak için NFT’lerden yararlanmaya odaklanın. Valuart ile yaptığımız bu ortaklık iyi bir başlangıç.”

Valuart CEO’su ve Kurucu Ortağı Etan Genini şunları söyledi;

“Yeni pazaryerlerinin lansmanı için APENFT ile ortak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Valuart ve APENFT, sanat dünyasında devrim yaratan yaratıcı, teknolojik harekete maruz kalma ve erişim sağlamaya inanıyor. Vanity Fair NFT Covers’ın bu olağanüstü koleksiyonu, bu misyonla mükemmel bir uyum içindedir.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir