Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.432
% 1.72
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.432
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

VanEck, Bitcoin Geliştiricileri İçin Müjdeli Haberi Verdi!

VanEck

VanEck, on yıl boyunca spot ETF kârlarının yüzde 10‘unu Bitcoin çekirdek geliştiricilerine bağışlayacağını duyurdu. İşte detaylar!

Yatırım firması VanEck, spot Bitcoin ETF rüzgarının artmasıyla birlikte yaptığı açıklamada potansiyel spot Bitcoin ETF onaylanması durumunda kârlarının yüzde 5’ini Brink’teki Bitcoin geliştiricilerini desteklemek adına bağışlayacağını belirtti. Ayrıca Brink’e 10.000$ bağışta bulundu.

VanEck, X’te paylaştığı bir gönderide bu piyasada turist olmadıklarını ve uzun vadede bu işin olduklarını, merkeziyetsizlik ve yeniliğe olan ilgilerini desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini, daha fazla ayrıntının ise yakın zamanda geleceğini açıkladı ve Brink’i desteklemek adına başlangıç olarak 10.00$ bağış yaptıklarını ekledi.

Brink, 2020 yılında Bitcoin’i ve Bitcoin geliştiricilerini desteklemek amacıyla kurulan, yeni yazılım mühendislerini Bitcoin geliştirme dünyasına kazandırmak ve bu amaç doğrultusunda burs ve hibe programları bulunduran bir şirkettir.

Brink’in yönetim kurulunda yer alan Jonathan Bier, bunun harika bir haber olduğunu ve Bitcoin üzerindeki açık kaynaklı geliştirme çalışmalarının ve bu alandaki yatırımların önemini  vurguladı.


İlginizi çekebilir: BitMEX Kurucusu, Bitcoin Fiyat Tahminini Açıkladı!


Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version