Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.721
% 4.23
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.721
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

VakıfBank, 560,3 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağladı

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada banka, 560,3 milyon dolar tutarındaki yılın ikinci sendikasyon kredisini temin ettiğini duyurdu.

VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, 2022 yılında 1,5 milyar dolar tutarındaki sendikasyon kredilerinin toplamını yüzde 97 ile en iyi oranda yenileyen banka konumunda olduklarının altını çizdi. Üstünsalih, bu başarılarını VakıfBank’ın muhabir bankalarla olan güçlü ilişkilerine bağlarken elde edilen sonuçların uluslararası piyasalarda VakıfBank’ın sağlam duruşunu ve Türkiye’ye duyulan güveni bir kez daha kanıtladığını söyledi.

Yapılan açıklamada geçen yılın aynı döneminde sağlanan sendikasyon kredisinde yer almayan ikisi Orta Doğu’dan, ikisi Kıta Avrupası’ndan olmak üzere toplam dört yeni bankanın daha katıldığı bilgisi verildi.

“Çevresel ve sosyal risklere ilişkin taahhütlerimizi artırıyoruz”

VakıfBank’ın sürdürülebilirlik stratejisi anlayışıyla tüm sendikasyon kredilerini, sürdürülebilir sendikasyon kredisine dönüştürdüğünü de vurgu yapan Abdi Serdar Üstünsalih, açıklamasının devamında şunları söyledi:,

VAKBN hissesinde son durum

VAKBN, güne %2 yükselişle 9,74 TL’den başladıktan sonra sabah seansında satıcılı hareket ederek 9,6 TL’ye geriledi. Ardından hafif bir toparlama gören hisse, an itibarıyla 9,66 TL’den alıcı buluyordu. Haftaya %1,5’e yakın değerlemeyle devam eden VAKBN, Kasım ayında %12,7, yılbaşından bu yana ise %157 değer artışına sahip.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir