Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$61.421
% 2.08
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.421
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

V-Art, NFT Mülkiyet Haklarını İyileştirmek İstiyor

Geçtiğimiz dönemde yatırım turundan yaklaşık bir buçuk milyon dolar alan V-Art, NFT mülkiyet haklarına odaklandı.

NFT mülkiyet hakları ve telif ücretleri gündemde yoğun yer edindi. Özellikle mülkiyet konusunda, proje sahipleri ve koleksiyon tasarımcıları arasında sorunlar yaşandı. Larva Labs şirketinin ürünü CryptoPunks, mülkiyet hakları konusunda davalık olan önemli bir proje oldu. Herhangi bir IP desteği ve kamusal yönergeye sahip olmadığı için bir takım çatışmalar yaşanmıştı. Ayrıca, telif ücretlerindeki problemler de bir türlü çözülemedi. Tüm bu gelişmeler ışığında V-Art şirketinin ürünü, mülkiyet haklarını çözebileceğini düşünüyor.

V-Art, İddialı Bir Şekilde Geliyor

NFT problemleri üzerinde yoğunlaşan ve çeşitli iyileştirmeleri amaçlayan V-Art, öncelik olarak Near ve Ethereum ağlarına odaklandı.

Protokol hizmeti, IP haklarının korunmasını ve muhafaza edilmesini sağlayacak. Yeni proje, NFT projelerinin lisanslanmasını iyileştirmeyi amaçlıyor.

Şirketin CEO’su Anastasiia Gliebova, Lizbon’dan konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Gliebova, projenin Near ve Ethereum ağları üzerindeki IP haklarını doğrulayabildiğini belirtti. Ayrıca Gliebova, bu hakların koruyabildiklerini ve yönetebildiklerini de aktardı.

Proje vizyonunu paylaşan Gliebova, bu yıl Aurora ve Polygon‘u dahil edeceklerini aktardı. Gelecek yıl ise hedeflerinde Solana ağı bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir