Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.767
% 0.89
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.767
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Uzman: Piyasa Düşerken Patlayacak İlk 5 Altcoin Bu!

Mevcut piyasa çöküşü Terra iflası ve Fed’in artan enflasyona yönelik eylemlerine kadar uzanan tetikleyicilere sahip. Bununla birlikte, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve altcoin’lerin çoğunluğu büyük darbeler aldı. Bu makale, bağımsız piyasa analisti Tanvir Zafar’ı listesinden, piyasa düşerken patlayacak 5 altcoin projesi üzerine…

Analistin altcoin seçimlerini yönlendiren temel bilgiler

Tanvir Zafar’ın seçimleri: STEPN (GMT), Synthetic (SNX), Solana (SOL), Chainlink (LINK) ve Choise.com (CHO) oldu. Bu kriptoların her biri performansa dayalı olarak örneklerdir. Ayrıca NFT, Oracle, DeFI ve CeDeFi dahil olmak üzere Blockchain ekonomisinin çeşitli yönlerini temsil ediyorlar. Bu analiz, geçen hafta sergilenen trendler ve bu projelerin büyümesini sağlayan temel unsurlara odaklanılıyor.

MetaFi coin: Choise.com (CHO)

Choise.com protokolü, DeFi tekliflerini hem bireysel hem de kurumsal yatırımcılar için daha basit hale getirmeyi vaat ediyor. CHO token’in piyasadaki düşüş %90 aşarken %7 civarında tutunması ilginç. Analist göre altcoin projesinin önümüzdeki günlerde 1.24 ATH fiyatını geride bıraktığını görebiliriz.

Web3 yaşam tarzı uygulaması: STEPN (GMT)

STEPN, Solana tabanlı GameFi öğelerine sahiptir. Aynı zamanda, kendine özgü bir “Web3 yaşam tarzı uygulamasıdır”. Bir fitness platformu olarak, sağlıklı yaşamı oyunlaştırmayı iddia ediyor. Ek olarak oyna-kazan unsurlarıyla birleştirdiği “move to earn” konseptine sahip.

GMT şu anda %5 düşüşle 0,077 dolardan işlem görüyor. Analiste göre, gözlenen esnekliği ile GMT, yakın gelecekte daha iddialı bir büyüme grafiği çizecek.

DeFi protokolü Synthetix (SNX)

Synthetix, çok çeşitli kripto ve kripto dışı varlıkların Blockchain ile iletişimini sağlar. SNX, yazım sırasında son 24 saatte %7.02 yükseldi. Şu anda ve 3.18 dolardan işlem görüyor. Synthetix bu yükseliş ivmesine devam ederse, analiste göre fiyatı önümüzdeki birkaç hafta içinde 6 dolara ulaşabilir.

Katman-1 protokolü: Solana (SOL)

Diğer yandan Solana, Ethereum’un yerini almak isteyen işlevsel Blockchain ağlarından biridir. Aynı zamanda DeFi, NFT ve metaverse aktarım protokolüne ev sahipliği yapıyor. Büyüyen ekosistemi ile SOL tokene yönelik talep artmaya devam ediyor. Solana geçen haftadan bu yana bir noktada %30 değer kazandı.

Oracle protokolü: Chainlink (LINK)

Chainlink, DApp geliştirme ve işlevselliği için gerekli olabilecek veri arayışında Blockchain protokollerini birbirine bağlayan kripto para ekosistemindeki ilk oracle protokolüdür. Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, 6,6 dolar fiyatıyla LINK, 52.88 dolar ATH’sinden çok uzakta. Ancak büyük ölçüde haftanın en iyi performans gösterenleri arasında yer aldı. Analiste göre, LINK’in üçüncü çeyreğin bitiminden önce 12 dolar fiyat hedefi var.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir