Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.291
% 1.93
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.291
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Uzman: Bu 5 Altcoin Yatırımlık! Bitcoin’den Büyük Olabilir

Emekli milyonerlerle çalışan ve Bitcoin‘in 90.000 dolara yükseleceğini tahmin eden bir mali danışman, kurumlar kriptoyu benimserken satın alınacak 5 altcoin hakkında konuştu. Boğalar ve ayılar, Bitcoin’in kullanım durumları ve değeri konusunda keskin bir şekilde bölünmüş durumda. Ancak Craig Kirsner’e göre Bitcoin yıl sonuna kadar 90.000 dolara ulaşacak. Detaylar Coinmuhendisi.com ’da.

Yatırım için 5 altcoin projesi

Florida merkezli Stuart Estate Planning Wealth Advisors’ın emeklilik planlama hizmetleri başkanı Craig Kirsner, emeklilik fonlarının değerlendirilmesine yardım etmekle çok meşgul. Uzman en büyük kripto para biriminin savunucusu. Kirsner, bir mesajında “Bitcoin’in bu yılın sonunda muhtemelen 90.000 dolara ulaşacağını düşünüyorum. Sınırlı bir miktarı var ve bu gerçekten büyüyen bir teknoloji” diyor. Kirsner, yükseliş inançlarında yalnız olmaktan çok uzak. Girişimci David Gokhshtein, Bitcoin’in yakında 85.000 dolara ulaşacağını tahmin etti. ARK Invest’in kurucu ortağı Cathie Wood, orijinal kripto para biriminin 500.000 dolara yükselmesi beklentisinde bulundu.

Büyük paraya sahip kurumsal yatırımcılar, dijital varlıkları niş, yutturmaca, güdümlü bir spekülatif balondan başka bir şey olarak görmemişlerdi. Ancak yıllar sonra kripto para birimlerini giderek daha fazla kucaklıyorlar. Kirsner, bu eğilimin devam etmesini ve kriptolar görmezden gelinemeyecek kadar büyük hale geldikçe daha fazla şirketin piyasaya atlamasını beklediğini söyledi. Ona göre, kripto için durum basit: İlk olarak, yavaş, verimsiz ve ücretlerle dolu olduğu için sınırların ötesine para göndermek bir baş ağrısı. İkincisi, eleştirmenler merkez bankalarının para arzını sorumsuzca genişlettiğini ve dizginlenemez güçlerinin onları güvenilmez kıldığını söylüyor. Los CEO’su Eric Schiffer, “Merkez bankalarının kredibilitelerini kaybettikleri için artık düzeltemeyecekleri bir finansal Armagedon’a karşı bir tür önlem alınması gerektiğine inananlar var” dedi.

Bitcoin gibi dijital para birimleri, para birimi dönüştürme ücretleri veya hükümet veya banka gibi merkezi bir otoritenin gözetimi olmadan hızlı ve sorunsuz bir şekilde para transfer etmeyi vaat ediyor. Alıcılar ve satıcılar, adlar veya sosyal güvenlik numaraları yerine dijital şifreleme anahtarlarıyla anonim olarak bağlanır ve işlemler, blockchain adı verilen halka açık bir defter aracılığıyla doğrulanır. Ancak Bitcoin, hem kullanım durumları hem de değeri açısından bir Rorschach testidir. Bazıları onu tamamen “dijital altın” olarak görüyor. Arzının 21 milyon ile sınırlandırıldığı göz önüne alındığında, bir değer deposu ve bir enflasyon riskinden korunma işlevi gören güvenli bir liman emtia. El Salvador ulusu da dahil olmak üzere diğerleri, şüpheciler bu teoriye soğuk su atmış olsa da, günlük işlemler için umut vaat ettiğini düşünüyor.

Oppenheimer’da fintech ve özel finans alanında kıdemli bir hisse senedi araştırma analisti olan Dominick Gabriele, bunun için değişken olmayan bir para birimi olması gerektiğini söyledi. Analist, “Mağazaya gidip yumurta ve ekmek almaya yetecek kadar paranız olduğunu söyleyemezsiniz. Mağazaya gidersiniz ve aniden yapamazsınız çünkü BTC düştü” dedi. Kirsner, Bitcoin’in değerinin oldukça öznel olduğunu ve bu nedenle değerlendirilmesinin zor olduğunu söyledi.

Bitcoin ve kripto akranlarının internetten bu yana en büyük teknolojik devrimi mi başlatacağı yoksa 1990’ların internet balonu gibi mi olacağı konusunda şiddetli tartışmalar sürüyor. Kirsner, hem kripto boğalarının hem de ayıların haklı olabileceğini belirtti. Kirsner, “Birçok şirketin başarısız olduğu, ancak birçoğunun oldukça başarılı olduğu internetin ilk günleri gibi” diye yazdı ve ekledi: “Orada her biri farklı teknolojilere sahip 1000’den fazla farklı kripto para var ve hangisinin olacağını asla bilemezsiniz.” Kripto para birimlerinin bu yılki ateşli rallileri onları ana akımda sağlamlaştırdı. Destekçi tabanı genişledi ve yeni ortaya çıkan alanda toplanan kripto paraların sayısı arttı. Bitcoin artık şehirdeki tek token değil; bir altcoin dalgası veya Bitcoin olmayan kriptolar, bir dalgalanmadan bir tsunamiye dönüştü. Bitcoin’in yanı sıra Kirsner, özellikle beş kripto para konusunda yükselişte.

ETH, ADA, LUNA ve SOL öne çıkıyor

ETH. Piyasa değeri: 415,9 milyar dolar. Analist öncü altcoin hakkında şöyle diyor:

Gelecekte piyasa değerinde muhtemelen Bitcoin’den daha büyük olacak. En çok geliştiriciye sahip, ancak hantal ve pahalı. Ancak kripto dünyası onu seviyor çünkü her şeyi yapıyor ve her şey onun üzerine inşa edilebilir.

Cardano. Piyasa değeri: 82.8 milyar dolar. ADA hakkında uzman şöyle diyor:

Cardano, dört yıllık vaatlerin ardından nihayet gerçekleşecek olan kripto para biriminin Rolls Royce’u ve beklendiği kadar büyük olacak. Çalışan bir üründen önce doksan milyar dolar yatırım yapıldı ve Cardano, dünya için bir Ethereum meydan okuyucusu olacak. Cardano, birinci nesil Bitcoin ve ikinci nesil Ethereum ile üçüncü nesil bir kripto olarak anılır. Cardano, ölçeklenebilirliği, güvenliği ve sürdürülebilirliği geliştirmek için daha fazla kullanışlılık yaratan bir ptoje.

Voyager Token. Piyasa değeri: 651 milyon dolar. Analist, “Voyager, değer açısından en iyi platformlardan biri. Değişim platformu alanında kesinlikle büyük bir oyuncu olacak. O platforma girmek için henüz erken” ifadelerini kullanıyor.

Terra. Piyasa değeri: 11.9 milyar dolar. Analist diyor ki:

Terra (LUNA) muhtemelen benim en sevdiğim paradır. Luna, DeFi, NFT’ler, borsalar için çalışan bir ekosistem. Her şeye sahip ve gerçek dünya benimsemesine sahip. Terra, kullanıcılara daha düşük ücretler, daha fazla istikrar, sorunsuzluk sağlayabilen bir blockchain protokolüdür. Luna ekibi kripto alanında gördüğüm en akıllılardan biri ve ‘doğru’ tür risk sermayedarları tarafından destekleniyor.

Solana. Piyasa değeri: 58,2 milyar dolar. Analist, “SOL muhtemelen bir sonraki boğa koşusunda Ethereumu geçecek. Solana blockchain ölçeklenebilirliğini iyileştirmeyi hedefliyor ve saniyede 50.000 işlemi destekleyebileceğini iddia ediyor” ifadesini kullanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir