Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$58.958
% 1.31
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 58.958
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Uzman Analistler: “Dün Gece Yaşananlar Bitcoin İçin Bir Uyarı”

Bitcoin etf

Dün gece yaşanan olaylar, Bitcoin piyasasında heyecan yarattı. SEC’nin resmi Twitter hesabının ele geçirildiği ve spot ETF’lerin onaylandığına dair sahte bir paylaşımın ardından Bitcoin fiyatı hızla 48 bin dolara kadar yükseldi. Ancak, gerçek durumun ortaya çıkmasının ardından kripto para birimi tekrar 46 bin doların altına geriledi.

Dikkatinizi Çekebilir: Ethereum Fiyatı Uçuşa Geçti! ETH Fiyat Analizi!

Uzman Analistlerden Bitcoin Fiyatı Yorumu

QCP Capital analistleri, bu olayın Bitcoin için bir uyarı işareti olabileceğini belirtiyor. Analizlerine göre, SEC’nin spot ETF’leri onaylaması durumunda yaşanacak olan rallinin piyasada henüz tam olarak hissedilmediğini öne sürüyorlar. “Onay kararına verilen ilk tepkiler kısıtlıydı ve BTC, direnç bölgesini aşamadı. Biz bunu, onay kararının fiyata çoktan yansıdığı ve karar alındıktan sonra büyük bir ralli olmayabileceği yönünde bir uyarı işareti olarak görüyoruz.” diyorlar.

Bugün SEC’nin Ark 21Shares ETF’si ile ilgili nihai bir karar vermesi bekleniyor. Analistler, ETF’lerin onaylanmasının olası olduğunu düşünüyorlar. QCP Capital analizine göre, opsiyon hacimleri SEC kararı sonrasında düşebilir. Direnç noktası 48 bin 500 dolar iken destek noktası 40 bin – 42 bin dolar olarak belirlenmiş durumda.

Bitcoin yatırımcıları, SEC’nin ETF’leri onaylama kararını beklerken, piyasanın dalgalanmaya devam etmesi muhtemel. Analistlere göre, bu süreçte dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bulunuyor.

Bu tarz içeriklerden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir