Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$65.589
% 0.58
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 65.589
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Üstün Performansıyla Bilinen Botun, Altcoin Sepetinde Bu 9’u Var!

Piyasalardan daha iyi performans göstermesiyle tanınan bir bot, en son altcoin sepetine eklediği coin’leri açıkladı. Real Vision bot’u, haftalık olarak kendine portföy oluştururken piyasadaki hissiyatı da değerlendiriyor. Bu değerlendirmeyi yaparken, çeşitli anketler derliyor. Peki, bu hafta sepette neler vardı? coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Real Vision botu, altcoin tahsisini gerçekleştirdi

Real Vision’a göre, botun kripto traderlarının toplu görüşlerine dayanan tahsisleri, tarihsel olarak piyasadaki en iyi 20 kripto varlığından oluşan bir sepeti, getirisiyle yüzde 20’den fazla geride bıraktı. Ankete dayalı en son portföy tahsisi, Polkadot (DOT) tarafından yönetiliyor, bunu Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) izliyor. Portföy ayrıca Terra (LUNA), Cardano (ADA), Axie Infinity (AXS), Solana (SOL), Decentraland (MANA) ve Polygon (MATIC)’u da içeriyor. Bot ayrıca şu anda Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Terra (LUNA) ve Decentraland (MANA)’in yer aldığı kendi portföyünü de derliyor.

Kripto paraların dışında bot ayrıca bir makro portföy oluşturuyor ve Ukrayna’da savaş gerilimleri geliştikçe traderların önde gelen kripto varlık Bitcoin (BTC) ve altın üzerinde yükseliş eğiliminde olduğunu tespit ediyor. Ankete katılanlar, 10 yıllık hazine bonoları, NASDAQ, ABD doları, S&P 500 ve diğer emtialar gibi diğer varlıklardan daha çok Bitcoin ve altını tercih ediyor. Anketin sonucuna yönelik aşağıdaki ifadeler kullanıldı:

Anket portföyü, teknoloji hariç, emtia ve dolardan hisse senetlerine kayıyor. Anket duyarlılığına dayanan bot, hisse senetleri konusunda biraz farklı bir görüşe sahip ama aynı zamanda Bitcoin ve altını da seviyor.

Hisseler dolar ve emtiadan çok tercih ediliyor.

Real Vision’ın makro portföy dağılımı, Avrupa ve gelişmekte olan hisse senetlerinin yatırımcılar tarafından dolar ve emtia yerine giderek daha fazla tercih edildiğini gösterirken, bot altının her ikisine karşı yoğun bir şekilde tercih edildiğini tespit ediyor. Real Vision’ın tahsisi, hem BTC’ye hem de altına olan ilginin biraz azaldığını gösterirken, Real Vision botu altında büyük bir artış ve BTC’de ise hafif bir artış gösteriyor. Bot’a göre, ankete katılanların yüzde 20’sinden biraz fazlası altını tercih ederken, yüzde 16,2’si Bitcoin’i tercih ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir