Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$59.729
% 5.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 59.729
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Usta Analist: Kurumlar Ellerindeki Bu Altcoin’i Satabilir!

Bir risk sermayesi şirketi olan Mechanism Capital’in kurucu ortağı Andrew Kang, şu anda kimin lider altcoin Ethereum (ETH) alıp satmaya hazır olduğunu aktarıyor.  Görünüşe göre bu liste Ethereum (ETH) boğaları için endişe verici olabilir. İşte detaylar…

Lider altcoin ETH’nin pazar payını kimler artırıyor?

Kang’a göre, Mayıs 2022’nin sonunda, tahsislerinde Ethereum’un (ETH) payını artırmakla ilgilenen yalnızca bir piyasa katılımcısı kategorisi var.  Kang, kısa vadeli ölçekleme fırsatlarıyla ilgilenen traderların büyük olasılıkla Ethereum’u “solan duyarlılık” sırasında satın aldığını söylüyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere birçok kripto para birimi, geçtiğimiz yıl gördüğü rekor seviyelerinin oldukça altında el değiştiriyor. Bu nedenle, kripto para birimi piyasasındaki genel hissiyat düşüşte.

Ethereum’a (ETH) inananlardan oluşan diğer kategoriler, Kang’a göre, “dipten aldıkları paralarını” önceki “1.000 dipte” harcadılar. Bu nedenle, şu anda hiç kimse ikinci bir kripto para birimi için “dipten satın alma” fırsatı aramakla ilgilenmiyor. Aynı zamanda “satıcılar” listesi de her geçen gün artıyor. Her şeyden önce kurumlar, beklentilerini karşılayamadığı için Ethereum’a (ETH) yaptıkları yatırımları azaltıyor. Ayrıca, bazı kurumsal oyuncuların Terra (LUNA) draması ve son haftalardaki diğer büyük çöküşlerden sonra kayıplarını karşılamak için nakit paraya oldukça ihtiyacı var.

Bilindiği üzere, neredeyse bir ay öncesine kadar en büyük kripto para birimlerinden biri olan Terra (LUNA), ekosistemindeki stablecoin’i TerraUSD’nin (UST) ABD doları sabitinden ayrışmasının ardından değerini neredeyse sıfıra indirdi.

Bireysel yatırımcılar ETH satıyor mu?

Kang’a göre, bireysel yatırımcıların da Ethereum (ETH) portföylerini “her yönden darbe aldıkları için” satmaları gerekiyor. Uzmana göre, birçok projede durum aynı görünüyor. Birçok yatırımcının masraflarını karşılamak için nakit paraya ihtiyacı var. Ethereum (ETH) düşüşün ardından toparlanamadığı için “kısa vadeli yatırımcılar” ve madenciler en çok satış yapan iki kategori olarak karşımıza çıkıyor. ETH, 27 Mayıs 2022’de Kasım rekor seviyesinin yüzde 60 altında olan 1.600 dolar seviyesine ulaştı.  Son olarak Kang, daha önce satış yapmakla ilgilenen ancak bir “sıçrama” bekleyenlerin Ethereum (ETH) toparlanması için umutlarını kaybettiğini ekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir