Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.212
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.212
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Usta Analist: Herkes Bu Altcoin’lerden Almalı! İşte Liste…

Deneyimli kripto trader’ı Scott Melker, kripto portföyünün ayrıntılarını paylaşıyor. Melker ayrıca katman 1 altcoin projelerinin neden herkesin yatırım stratejisinde merkezi bir rol oynaması gerektiğini açıklıyor.

Ünlü trader portföyündeki altcoin projelerini açıklıyor

Popüler kripto analisti ve trader Scott Melker, ana katman 1 protokollerinin herkesin yatırım portföyünün bir parçası olması gerektiğine inanıyor. NFT’ler veya Blockchain oyunları gibi bireysel altcoin projelerini seçmek yerine Melker, bu projelerin üzerine inşa edildiği Blockchain altyapısına bahse girmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyor. Analistin konuya ilişkin açıklamaları şöyle oluyor:

Bu küçük projelerden herhangi biri kesinlikle inanılmaz artabilir. Ama ne olduklarını seçmekte zorlanacaksınız. Sadece katman-1’e ve hepsinin üzerine inşa edildiği altyapıya sahip olmalısınız. Bir Bored Ape sahibi olmayabilirsiniz, ancak Ethereum sahipleri Bored Apes’in başarısından kesinlikle faydalanmıştır!

Portföy inşaatı hakkında konuşan Melker, portföyünün yaklaşık yüzde 65’inin şu anda kriptoda olduğunu açıkladı. Uzun vadeli yatırımlarının çoğunu oluşturan Bitcoin (BTC)’in yanı sıra Melker, lider altcoin Ethereum (ETH) konusunda da son derece iyimser olduğunu şu ifadelerle ortaya koyuyor:

Hiçbir şey Ethereum’u yok edemeyecek. Ethereum’un burada kalacağına inanıyorum. Bunun son derece önemli bir varlık olduğuna ve herkesin yatırım yapması gerektiğine inanıyorum.”

Katman 1 projeleri hangileri?

Melker, Ethereum’un proof-of-stake protokolüne geçişini tamamlaması planlanan yaklaşan Merge’ün, lider altcoin projesinin fiyatı için büyük bir destek olacağına inanıyor. Coinmuhendisi.com olarak daha önce analizlerine başvurduğumuz Melker’in konuya ilişkin açıklamaları ise şu şekilde:

Bu, Ethereum için devasa bir yükseliş olayı. Bundan sonra ETH’nin daha iyi bir zincir ile daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Sonunda Ethereum’u 20 bin dolar, 30 bin dolar, 40 bin dolar olarak göreceğiz.”

Kripto trader’ına göre herkesin yatırım yapması gereken katman 1 projeleri Blockchain’i, genel sistemi daha ölçeklenebilir hale getirmek için protokolün kendisini, ağda herhangi bir değişim yapmadan geliştiren bir çözüm olarak tanımlanabilir. Bu altcoin projelerine örnek olarak ise Solana (SOL), Cardano (ADA), Polkadot (DOT), Terra (LUNA), Avalanche (AVAX), Algorand (ALGO), Tron (TRX), Fantom (FTM), Elrond (EGLD) ve Kadena (KDA) verilebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir