Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.900
% 1.52
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.900
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Usta Analist: Bu 4 Altcoin, 2022’de Büyük Olabilir!

Bir kripto para ve hisse senedi yatırımcısı olan Lark Davis’e göre, ilk 20’nin dışında, erken yatırımcılar için hala mükemmel potansiyel sunan altcoin projeleri var. Lark Davis, bu Blockchain’lerin çoğunda çiftçilik fırsatlarını izliyor, bu yüzden insanların pasif gelirle çok para kazanmalarına yardımcı olma potansiyeli görüyor. Usta analist 2022’de büyük potansiyele sahip olduğunu düşündüğü ilk 4 altcoin projesini paylaşıyor. Biz de coinmuhendisi.com  olarak analistin paylaşımlarını okuyucularımız için hazırladık.

İlk altcoin projesi Fantom (FTM)

Fantom, kendi ısmarlama konsensüs algoritmasını kullanarak geliştiricilere DeFi hizmetleri sağlayan, yönlendirilmiş bir Directed Acyclic Graph (DAG) akıllı sözleşme platformu. Analiste göre, Fantom’un ilerlemek için hala çok yeri ve harika çiftçilik fırsatları var. Neredeyse anında aktarımla saniyede yüksek düzeyde ölçeklenebilir binlerce işleme sahip Ethereum uyumlu bir Blockchain.

Ayrıca, daha geniş kitlenin ilgisini çeken SpookySwap gibi yerel Fantom uygulamaları ve ödünç verme ve ödünç alma için bazı uygulamaları bulunuyor. Analist, Fantom’a her geçen gün daha fazla büyük ekosistem geliştirme fonunun katıldığını belirtiyor ve bunun kullanıcıları ve geliştiricileri Fantom ekosistemine girmeye, onu oluşturmaya ve kullanmaya teşvik etmeye yardımcı olduğunu söylüyor. Analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

İnternete yatırmak için çok para olacak, bu yüzden Fantom’da kilitlenen toplam değerin geçen ay kesinlikle arttığını görüyorsunuz. Bu nedenle Fantom, göz önünde bulundurulması gereken 1 numaralı Blockchain.

İkinci Blockchain Elrond (EGLD)

Elrond, parçalama kullanarak son derece yüksek işlem hızları sunmayı amaçlayan bir Blockchain protokolü. Proje kendisini yeni internet için fintech, merkezi olmayan finans ve Nesnelerin İnterneti’ni içeren bir teknoloji ekosistemi olarak tanımlıyor.

“Elrond’un inanılmaz çiftçilik fırsatları var. Elrond ekosisteminin UniSwap’ı olan Mayar değişimini kullanan traderlar için çılgınca kazançları var” diyen analist, altcoin için şu öngörülerde bulunuyor:

2022’de Elrond Blockchain’ine birçok ilginç şeyin geldiğini göreceğiz. Yani, Elrond 2022 için gözümüzün önünde tuttuğumuz iki numaralı kripto para.

Oasis Network (ROSE)

Oasis Network, Cosmos SDK’yı kullanan açık finans ve sorumlu bir veri ekonomisi için oluşturulmuş gizlilik odaklı bir katman-1 Blockchain. Oasis, açık finans ve sorumsuz veri ekonomisi için gizlilik etkin bir altcoin projesi. Operasyonel bir ana ağı var, özel ve ölçeklenebilir DeFi işleri yapıyor.

Analiste göre, özel kısımlar, kripto alanında o şeyin o kadar da özel olmadığını fark ettiğinizde önemlidir. Bu nedenle analist, gizlilik özellikleri, özel borç verme, özel otomatikleştirilmiş piyasa yapıcılar gibi şeylerin kilidini açmaya yardımcı olduğunu ve bunun, kripto alanına çok fazla değer katabileceğini ifade ediyor. Lark Davis, şu açıklamayı yapıyor:

Ayrıca veri tokenizasyonu üzerinde de çalışırlar ve çok yüksek işlem hızı, ölçeklenebilirlik ve büyük iş yükleri için ParaTime Scaling dedikleri şeyi kullanan çok güçlü bir mimariye sahiptirler.

Son altcoin projesi Moonbeam (GLMR)

Moonbeam, Polkadot üzerinde Ethereum uyumlu bir akıllı sözleşme para-chain. Moonbeam, Substrate tabanlı bir ortamda Solidity projeleri oluşturmak veya yeniden dağıtmak için popüler Ethereum geliştirici araçlarını kullanmayı kolaylaştırıyor.

Moonbeam, Polkadot’un (DOT) üzerine pazarlanan ilk altcoin oldu. Analiste göre, tüm harika Ethereum uygulamaları Moonbeam’e gelebilir. Ayrıca Moonbeam’de merkezi olmayan bir borsa olan Demodyfi gibi yerel uygulamaları da var. Bu yüzden analist, Blockchain’e kilitlenen toplam değerin yükselmeye başladığını göreceğimizi söylüyor. Analist, altcoin hakkındaki görüşlerini şu şekilde izah ediyor:

Moonbeam ve tüm poker ekosistemi konusunda oldukça iyimserim. Bunun daha geniş Polkadot ekosistemine giden yolun ucu olduğunu hissediyorum ve Moonbeam ile bütünleşen birçok harika uygulama göreceğiz. Bu yüzden 2022’nin geri kalanında kesinlikle buna dikkat ediyorum.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir