Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$60.585
% 3.92
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.585
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

USDD Nedir ? USDD ye Neler Oluyor?

USDD’de Nedir?

Piyasa oynaklığından bağımsız olarak, USDD protokolü, merkezi olmayan bir şekilde uygun algoritmalar aracılığıyla USDD’yi ABD doları karşısında 1:1’de sabit tutmayı hedefler. USDD, birden fazla ana akım dijital varlığın (örneğin TRX, BTC ve USDT) aşırı teminatlandırılmasıyla güvence altına alan algoritmik stabil coindir.

Breaking: TRON Deploys $700 Mln To Support USDD Stablecoin

USDD’ye Neler Oluyor?

Başlangıçta sınırlı rezervlere sahip ve algoritmik olarak dolara sabitlenecek şekilde tasarlanan USDD, TRON DAO verilerine göre şu anda %300’lük bir oranla “aşırı teminatlandırılmış” durumda bulunuyor.
Bugün Bitcoin’in 24.000$ sevilerine inmesiyle birlikte Tron (TRX) Coin %20’lik bir değer kaybı yaşamış olup kendi ağında bulunan stabil coini USDD’de eş zamanlı 1:1 sabitliğinden çıkarak 0.97 Cent’e kadar düşüş yaşandı.

Tron, USDD’nin 1:1 eşitliğini sağlayabilmek adına algoritmik olarak rezervlerinin satışını yaparak USDD değerini korumaya çalışmaktadır. Rezervlerin bitmesi halinde yatırımcıların ikinci bir Luna vakasının yaşanıp yaşanmayacağı konusunda çok büyük endişeleri bulunuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

USDD Nedir ? USDD ye Neler Oluyor?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir