Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.416
% 0.32
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.416
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Upbit, Token Listeleme Prosedürünü Yayınladı

Güney Kore’nin en büyük kripto borsalarından Upbit, token listeleme prosedürünü yayınladı.

Kripto sektörünün gelişmesiyle büyük borsalar, yeni kripto para birimlerini listeleme ve var olanları listeden çıkartma süreci için yeni politikalar geliştiriyorlar. Upbit de listeleme kararlarını kripto varlık borsaya entegre edilmeden önce açıklayarak ve zincir üstü verileri takip ederek bundan avantaj sağlayan kişileri önlemeyi amaçlıyor.

Upbit Token Listeleme Prosedürü Yayınlandı

Kripto borsası Upbit, Terra stablecoin’in çöküşünün ardından hükümetten gelen baskıya yanıt olarak token listeleme prosedürünü yayınladı.

Listeleme prosedürleri, temel alınan projenin şeffaflığının incelenmesini, işlemler için verilen desteği ve yatırımcılar için güvenli işlem gerçekleştirilmesi için uygulanıyor.

Seul merkezli borsa, acil durumlar dışında, listeden çıkarılmadan 10 gün önce firmaya bir bildirim gönderiyor. Listeden çıkarma kriterleri ise kullanıcının korunması amacıyla, yasaların ihlali, teknolojik açıkların keşfedilmesi ve projeden vazgeçilmesi durumlarında uygulanıyor.

Kore’nin kripto para birimi düzenleme çerçevesini şu ana kadar menkul kıymetler piyasasının bir kopyası olarak tanımlayan Upbit’teki üst düzey bir yönetici CoinDesk‘e verdiği demeçte şunları söyledi:

“Memecoin gibi bazı kripto paralar, menkul kıymetler veya diğer emtialar için hazırlanmış bir kategoriye düzgün bir şekilde girmez. Bunun gibi nedenlerle yerel düzenlemeler, pazarın rekabet gücüne karşı görev görecek”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir