Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.011
% 0.82
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.011
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Ünlü Şirket, Bu Altcoin ile Ortak Oldu: Fiyatı Sıçradı!

Popüler altcoin HBAR’ın arkasındaki Hedera Hashgraph ve Neuron, drone’ları izlemek ve Blockchain teknolojisini kullanarak verileri kaydetmek için birlikte çalıştıklarını açıkladı. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Hedera ile Neuron’dan ortaklık duyurusu geldi

Londra merkezli bir havacılık şirketi olan Neuron Innovation, Birleşik Krallık hükümeti tarafından desteklenen bir drone veri toplama denemesi gerçekleştirdi. Test, Hedera tarafından geliştirilen bir genel muhasebe konsensüs protokolü ile mümkün hale getirildi. Hedera ve Neuron arasındaki işbirliği, drone uçuşlarına bağlı milyonlarca veri noktasının harmanlanmasını, depolanmasını ve sıralanmasını sağladı. Neuron Innovation CEO’su Niall Greenwood, denemenin etkileri ve beklentileri hakkında şunları söyledi:

Güvenlik açısından kritik havacılık altyapısını kullanarak insansız, uzun mesafeli drone seyahatini mümkün kıldık. Her uçuş, başka hiçbir genel muhasebe defterinin günlüğe kaydedip doğru şekilde sıralamak için yeterince hızlı olmadığı milyonlarca veri noktası oluşturur.

Altcoin fiyatı yükseliş yaşadı

İki taraf arasındaki işbirliği, Neuron’un sensörlerinin dronun uçuş yollarını ve konum verilerini kaydetmesini sağladı. Aynı zamanda, Hedera konsensüsü, her bir drone’dan toplanan verilerin zaman damgalarının oluşturulmasında ve bunların merkezi olmayan bir deftere kaydedilmesinde kritik bir rol oynadı. Hedera Hashgraph, proof-of-stake algoritması ile çalışan bir Blockchain ağıdır. Hedera Consensus Service, bir kavramın ortaya çıkmasının fizibilitesini belirlemek için PoS’i kullanır. Son duyuruların ardından Hedera’nın HBAR altcoin’inin fiyatı hafif yükseliş yaşadı. Coin, 0.263 dolardan 0.2762 civarına tırmandı. HBAR, son 30 gün boyunca yüzde 13, son bir yıl boyunca ise yüzde 420’lik bir artış yakaladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir