Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.169
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.169
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Shiba Inu zengini, varlıklarını taşımaya başladı

Hareketli günler geçiren Shiba Inu zirvenin ardından geri çekilme yaşıyor. Balinalar tarafında ise hareketlilik yaşanıyor.

SHIB milyarderi olarak ün yapan gizemli bir kişinin cüzdanında da bazı hareketler tespit edildi. 8.000 dolarlık SHIB yatırımı yapan kişinin cüzdanı Etherscan verilerine göre harekete geçti ve şu an varlıkların toplam değeri 5,7 milyar doları geçmiş durumda. Nisan ayından bu yana ilk kez fon taşımaya başlayan balina, yatırımcılarda büyük satış baskısı konusunda endişelere yol açıyor.

Shiba Inu milyarderi şimdiye kadar yaklaşık 2,7 milyar dolar değerinde yaklaşık 10 trilyon SHIB tokenini dört boş adrese aktardı. Cüzdan, Shiba Inu’nun toplam dolaşımdaki arzının yaklaşık %13’ünü kontrol ediyor. Tek bir kişinin elinde kripto paranın yüzde 13’lük kısmının olması da endişe oluşturuyor.

Ünlü yatırımcı, SHIB tokenleri Nisan 2020 yılında satın almaya başladı. Aldıklarını sadece 19 ayda multimilyarlık bir servete dönüştürmeyi başardı.

Shiba zenginin aktif olması fiyatın geri çekilmesine neden oldu

Shiba Inu tokeni Ekim ayından bu yana %825 yükselerek yatırım camiasının dikkatini çekti. Geçen hafta kripto para, piyasa değeri olarak rakip Dogecoin’i geçti. 28 Ekim’de ise 0,00008616 dolar ile yeni bir rekor seviyeye ulaştı.

Balina adresi tekrar aktif hale geldikten sonra Shiba Inu fiyatı anlık %11 düştü. Haberi yaptığımız şu sıralarda ise yüzde 7’ye varan bir kayıp yaşanıyor.

Bu makale ilk olarak Kripto Para Haber üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir