Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.455
% 4.39
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.455
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Ünlü Rapçi, ADA ve Bu Metaverse Coin’i Seçti: Bu Web3 Olayı!

  1. Popüler rap sanatçısı Snoop Dogg, son zamanlarda Cardano (ADA), metaverse, Web3 ve kripto ile ilgili her alanda faaliyet gösteriyor. Sadece bugün, yıl içinde sanal bir metaverse konseri düzenleyeceği Sandbox’ta yeni bir müzik videosu yayınladı ve Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson ile yaklaşan bir Twitter toplantısını doğruladı.

Ünlü rapçi Snoopverse’i genişletmeye devam ediyor

Sandbox’ın ana şirketi Animoca Brands tarafından bugün yapılan bir basın açıklamasına göre, Snoop Dogg’un son albümü BODR’den “House I Built”, “The Sandbox metaverse’de üretilen ilk müzik videosu”. Snoop Dogg, şarkı hakkında Twitter duyurusunda şunları söyledi:

“The ‘House I Built’ parçası, hayatımı ve kariyerimi nasıl kurduğum ile The Sandbox’ta Snoopverse sanal dünyamı nasıl inşa ettiğim arasında bir paralellik kuruyor. İster metaverse ister dünyada olsun, onu gerçek tutmak, kendin olmak ve her fırsattan en iyi şekilde yararlanmakla ilgili.

Platformun ücretsiz içerik oluşturma araçları VoxEdit ve Game Maker ile yapılan videoda, Snoop Dogg Minecraft benzeri pikselli bir 3D avatar olarak temsil edilecek. Özellikle klipte DJ’ler Blondish ve Steve Aoki gibi özel konuklar da yer alıyor.

Cardano (ADA) kurucusu ve Snoop Dogg bir araya geliyor

Aynı zamanda, Snoop Dogg bugün 5 Nisan’da Cardano ve Ethereum’un kurucu ortağı Charles Hoskinson ile bir araya geleceğini ve “bunun eğlenceli olacağını” söyledi.

Hoskinson da benzer şekilde bunu doğruladı ve “Evet, 5’inde Snoop ile birlikte olacağım. Dünyadaki en iyi işe sahibim” dedi. Görünüşe göre, konuşmanın en azından bir kısmı, Snoop Dogg ile Cardano tabanlı platform Clay Nation arasında “size ikonik koleksiyonlar, yayınlanmamış müzik ve sınırlı sayıda ‘tartışmalar’ getirecek” yeni bir ortaklığa ayrılacak. Daha önce, Clay Nation, aynı zamanda “Clay Nation Festivaline giriş ve metaverse’yi şekillendirme” işlevi gören “orijinal el yapımı Clay NFT’ler” koleksiyonunu bastı ve sattı.

Yeni ortaklığın daha fazla ayrıntısı, 5 Nisan’da saat 18:00 UTC’de Snoop Dogg, Charles Hoskinson ve kripto yatırımcısı Champ Medici ile Twitter toplantısında açıklanacak. Coinmuhendisi.com olarak gelişmenin ayrıntılarını aktarıyor olacağız.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir