Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.213
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.213
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ünlü Platform Duyurdu: SHIB ve Bu 5 Altcoin Listeleniyor!

Kripto piyasasındaki çalkantılı günler devam etse de piyasa yoluna devam ediyor. Bazı projeler de-list edilirken, bazı platformlar listelerini genişletiyor. Online trade platformu TradeStation, SHIB, MATIC, LINK dahil olmak üzere altı yeni kripto parayı listeliyor.

TradeStation Crypto, SHIB dahil 6 altcoin için destek ekliyor

Kripto para birimi sektörü katlanarak büyüyor. Ana varlıkları dünya çapında daha popüler hale geliyor. Kripto brokerleri fırsatı fark ediyor ve tekliflerini sürekli olarak yeni dijital paralarla genişletiyor. Bunlardan biri, yakın zamanda altı ek token için alım satım desteği sunan TradeStation Group, Inc.’in bir yan kuruluşu olan kripto aracılık şirketi TradeStation Crypto.

Platform, 11 Temmuz’da yaptığı basın açıklamasında Shiba Inu (SHIB), Polygon (MATIC), Chainlink (LINK), Compound (COMP), Aave (AAVE) ve Maker (MKR) dahil olmak üzere 6 altcoin’i listesine ekleyecek. TradeStation Crypto’nun Ürün Stratejisinden Sorumlu Başkan Yardımcısı James Putra, firmasının desteklediği varlıkların sayısını artırma konusundaki coşkusunu dile getirdi. Putra, seçim sürecini açıkladı ve daha fazla kripto paranın piyasaya sürüldüğünü duyurdu:

Her bir kripto para, müşteri talebini ve piyasa duyarlılığını tartarak titiz bir seçim sürecinden sonra platformumuz için seçildi. Hizmetlerimizi daha da genişletmek ve müşterilerimize hizmet etmek için ek projeleri değerlendirmeye devam ediyoruz.

En yeni eklemelerden önce TradeStation, müşterilerine Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ve USD Coin (USDC) trade’i için destek sunmuştu.

TradeStation’ın kripto desteği devam ediyor

Basın açıklamasına göre müşteriler, hem REST hem de FIX API’lerini içeren API paketinin yanı sıra, şirketin kripto web ve mobil uygulamalarında desteklenen tüm paraları takas edebilecek. Ayrıca, basın açıklamasında şunlar belirtildi:

TradeStation Crypto, her trade paritesi için, müşterilerine gelişmiş görünürlük ve ticaret yürütme sağlamak için tasarlanmış akıllı bir sipariş yönlendirme sistemi ile birlikte konsolide bir piyasa veri akışında birden fazla likidite havuzunu bir araya getiriyor.

İlginç bir şekilde, kripto brokerinin hizmetleri, platformu aracılığıyla kendi kendini yöneten bir Bireysel Emeklilik Düzenlemesine (IRA) alternatif bir yatırım olarak dijital varlıklara sahip olmayı da içeriyor. Firma, bunun ’emeklilik hesaplarında daha fazla çeşitlendirme elde etmeyi amaçlayan bireyler ve yatırım danışmanları için esneklik sağladığını kaydediyor.

Bu arada, Voyager Digital, Haziran ayı sonlarında günlük para çekme limitini sınırladıktan sonra, son kripto piyasası çöküşünün bir sonucu olarak Bölüm 11 İflas Koruması için başvuruda bulundu. Sonuç olarak, Toronto Menkul Kıymetler Borsası 6 Temmuz’da Voyager Digital’in listeden çıkarılma incelemesini başlattı. coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere hisseleri o zamandan beri askıya alındı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir