Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.230
% 1.93
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.230
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Ünlü Milyarder: Paramı Bu 5 Altcoin’e Park Ettim!

Shark Tank yıldızı Kevin O’Leary, kısa bir süre önce yapılan bir röportajda bir dizi farklı altcoin ve Ethereum (ETH) rakibine yaptığı yatırımları açıkladı. Ünlü milyarder, büyük bahisler yaparak kripto portföyünü maksimuma çıkardığını da sözlerine ekledi. İşte O’Leary’nin yatırım yaptığı altcoin’ler…

O’Leary: Bu altcoin projelerine yatırım yaptım

Scott Melker podcast’indeki yeni bir röportajda, ünlü yatırımcı ve Shark Tank sunucusu Kevin O’Leary, kripto varlıkların, para biriminden ziyade bir çeşit yazılım olduğunun farkına vardığını ve bu yüzden servetini çok çeşitli altcoin’lere tahsis etmeye yönlendirdiğini söyledi. O’Leary, akıllı sözleşme platformu Solana (SOL), Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon (MATIC), yüksek hızlı kripto para ağı Hedera Hashgraph (HBAR), merkezi olmayan borsa (DEX) Serum (SRM) ve Helyum’u (HNT) favori altcoin projelerinden bazıları olarak öne çıkarıyor. O’Leary bu konuda şu yorumları yapıyor:

Kriptoların bir noktada ekonominin 12. sektörü olacağına inanıyorum. 10 yıl falan alacak ama bakıyorum ve kendi kendime bunun tamamen yazılım yeniliği olduğunu söylüyorum. Bitcoin bir kripto para değil, yazılımdır… Bu yüzden bakıyorum ve çok fazla bahse girmem gerektiğini söylüyorum. Dünyanın her yerindeki tüm bu geliştirme ekipleriyle tanıştığım ve onlara özel olarak yatırım yapabildiğim için çok şanslıyım. Polygon, HBAR, Solana, Serum, Helium’a büyük bir miktar para koydum, yani 32 pozisyonum var.

SOL ve MATIC büyük bir potansiyele sahip

Coinmuhendisi.com olarak görüşlerini yakından izlediğimiz Kevin O’Leary, şu anda çoğu Blockchain’in ek teknoloji olmadan dünya çapında benimsenmeye ölçeklenemediğini göz önünde bulundurduğunu belirtiyor. Ünlü milyarder, Solana gibi yüksek verimli zincirlerin ve Polygon gibi katman-2 çözümlerinin muazzam bir potansiyele sahip olduğunu söylüyor. Shark Tank sunucusu bu altcoin projeleri hakkında ise şunları ifade ediyor:

Bu noktada, 100 kat verimlilik elde edebileceğiniz Solana üzerine bahse girebilirsiniz. Bunu gerçekten finansal hizmet üretkenliği olarak düşünmeye başladım, bu yüzden bir şekilde çok fazla özel sermaye yapıyorum. Polygon’da özel bir pozisyona yatırım yaptığımda, Ethereum’da gas ücretlerini azaltmanın bir yolu olacağını düşündüğüm uzun vadeli bir yatırım olduğunu düşünüyorum. Dolayısıyla benim için bunlar yatırım yapmaya değer yenilikler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir