Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.923
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.923
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü Milyarder, Bu Altcoin’leri Gizlice Biriktiriyor!

Ünlü milyarder Mark Cuban, birkaç NFT ve Ethereum (ETH) üzerine inşa edilmiş kripto paraları içeren altcoin portföyünü açıkladı. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Mark Cuban, bu 7 altcoin projesine yatırım yaptı!

ETH arama motoru EtherScan’a göre, Mark Cuban’ın en büyük altcoin varlıkları arasında veri değişim platformu Ocean Protocol (OCEAN), çapraz zincir akıllı sözleşme protokolü Rarible (RARI), Olympus DAO (gOHM) ve Audius (AUDIO) yer alıyor.  İş adamı ayrıca kripto cüzdanının bir kısmını halka açtı ve NFT koleksiyonunu sosyal kripto koleksiyon platformu Lazy’de sergiliyor.

Mark Cuban’ın koleksiyonu, ETH rakipleri Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) üzerine kurulu NFT’lerin yanı sıra ETH’nin kendisini de içeriyor. Mark Cuban, komedyen Jon Stewart ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, en son yatırımlarının %80’inin kripto varlıklara yapıldığını, çünkü yeni nesillerin kripto para birimlerini iş modellerine dahil etme olasılığının çok yüksek olduğuna inandığını ortaya koyuyor. Mark Cuban konuya yönelik şu yorumlarda bulunuyor:

Şu anda yaptığım yatırımlar geleneksel işletmelerde değil, Shark Tank’ta yapmadığım yatırımların %80’i kripto para birimlerinde ve onun çevresinde…

Mark Cuban, yatırım yapmak istediği altcoin’leri de paylaştı!

Mark Cuban daha sonra Stewart’a kendisinin daha az spekülatif bir yatırımcı olduğunu söylüyor ve merkezi olmayan kripto para birimlerinin ilerleyen iş dünyasında meşru kullanım durumlarına sahip olacağına inandığını vurguluyor. Mark Cuban konuya yönelik şu yorumlarda bulunuyor:

Bitcoin ve Dogecoin hakkında okuduğunuz tüm spekülasyonları bir kenara bırakın. Bunu bir kenara bırakın, bu sadece hisse senetleri ve her şeyle oynanan oyundur. Merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO), temel olarak merkezi bir organizasyon olmadığını söylüyor. Her şey merkezi olmayan ve güvenilir. Yani bundan kastımız, bir yönetim grubu, yönetim kurulu ya da karar veren bir CEO yok… Ve böylece, o uygulamada bir tokene sahip olan herkes, gövdenin, ağın yönünü belirlemek için her zaman eşit olmasa da tipik olarak eşit bir oya sahiptir. Bu, karar verme sürecini değiştiriyor ve benim yatırım yapmak istediğim yer burası.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir