Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.603
% 5.66
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.603
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Ünlü İsim: Bitcoin ve Bu 13 Altcoin’e Sahibim! Satmayacağım

Rock grubu Kiss’in baş şarkıcısı Gene Simmons, Bitcoin (BTC) ve 13 altcoin’e sahip olduğunu açıkladı. Ayrıca, kripto para birimi piyasasının gerilemesinden bu yana hiç satmadığını açıkladı. Yani Gene Simmons, ciddi bir “hodler” çıkmış durumda. İşte detaylar…

Gene Simmons, Bitcoin ve altcoin’lerini satmıyor

Gene Simmons, bir hodler olduğunu ve kripto piyasasının gerilemesinden bu yana 14 kripto para biriminden hiçbirini satmadığını bir kez daha doğruladı. Simmons, İsrail doğumlu Amerikalı bir müzisyen, şarkıcı, söz yazarı, oyuncu ve yapımcıdır. Baş solist ve gitarist Paul Stanley ile birlikte kurduğu rock grubu Kiss’in solisti, basçısı ve baş şarkıcısıydı. IMDB’ye göre, Simmons 121 kez filmlerde ve TV’de yer aldı. Çarşamba günü bir hodler olduğunu tweetledi. Ayrıca şunları ekledi:

Düşüşten bu yana tek bir pozisyon satmadım. Ben geleceğe inanıyorum. Yakın gelecek.

Bunun ardından attığı bir tweet’inde Litecoin (LTC) ve diğer 13 kripto para birimine sahip olduğunu söyledi. Simmons Çarşamba günü hangi kripto paralara sahip olduğunu açıklamazken, geçen yıl Şubat ayında Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), XRP ve Cardano (ADA) sahibi olduğunu söyledi.

Simmons, Cardano sevgisini dile getirmişti

O sırada Cardano’yu sevdiğini çünkü fiyatının 1 dolardan düşük olduğunu söyledi. Böylece herkesin yatırım yapabileceğini belirtti. Şarkıcı, Bitcoin’in karşılaştırıldığında pahalı olduğunu aktardı. Bu nedenle “çoğu insanın erişiminin ötesinde” olduğunu söyledi. Bununla birlikte, yatırımcıların herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmaları gerektiğini vurguladı ve şunları tavsiye etti:

Tabii ki araştırma yapmak her zaman sizin elinizde.

Mayıs ayında verdiği bir röportajda Simmons, kendisini en çok kripto para birimini düşünürken bulduğunu söyledi. Simmons, kripto paraların gerçekten çığır açan bir alan olduğuna inanıyor. Simmons, röportajda aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Evet, bu bir oyun değiştirici. Ciddi bir şekilde bu alanın içerisindeyim. Çok iyi yaptım. Hükümetler, bildiğiniz gibi artık ihtiyaç duyduklarında para basıyorlar. Dolayısıyla enflasyon giderek büyüyor.”

Simmons, evini kripto para karşılığında satışa çıkardı

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Şubat ayında Simmons, 13,5 milyon dolarlık Las Vegas’taki evini satışa çıkardı. Alıcıların Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Uniswap, Polkadot ve Aave dahil olmak üzere kripto para birimleri ile ödeme yapabileceğini söyledi. Simmons ayrıca geçtiğimiz günlerde aşağıdaki ifadeleri kullandı:

En başından beri kripto para biriminin açık sözlü bir savunucusuyum. Bu paranın geleceği ve ilgilenen taraflara mülkü satın almak için kripto para birimi kullanma seçeneği sunmak mantıklı

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version