Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.864
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.864
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Ünlü Fenomen: DOGE Aralık’ta Bu Seviyeleri Görmezse Sileceğim!

Ünlü bir isim, DOGE üzerine garip bir iddiaya girdi. Youtuber Matt Wallace, Dogecoin (DOGE) fiyatı yıl sonuna kadar 1 doları geçmezse Matt Wallace YouTube kanalını devre dışı bırakacak. İşte detaylar…

Youtuber, DOGE üzerine iddiaya girdi: “1 doları geçmezse Youtube’u bırakırım!”

Ünlü Youtuber Matt Wallace kısa süre önce Twitter’da DOGE’nin yıl bitmeden 1 dolara ulaşacağından emin olduğunu söyledi. Eğer bu fiyata ulaşmazsa, Twitter hesabını sileceğini söyledi. Wallace ayrıca Dogecoin’i savunmasıyla da bilinir. Twitter ve Youtube hesapları, kripto ile ilgili her şeyi kapsar. Wallace, Twitter’da aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Dogecoin’in yıl sonuna kadar 1 doları geçeceğinden o kadar eminim ki, geçmezse YouTube kanalımı sileceğim.

Wallace’ın 621 bin Twitter takipçisi var. Youtube kanalında ise 246 bin takipçisi var. Wallace, bundan kısa bir süre sonra, Elon Musk’ın Saturday Night Live’daki katılımından bahsetti. Wallace’a göre “yalnızca 10 milyon izleyiciyle DOGE 0.75 doları geçebilirse; çok daha yüksek bir izleyici sayısının ne yapacağını hayal etmek gerek”.

Dogecoin mucidi Youtuber’dan memnun değil

Öte yandan, sadece iki ay önce, DOGE yaratıcısı Billy Markus ve Matt Wallace arasında bir tartışma yaşanmıştı. Wallace, bireysel yatırımcıları meme coin konusunda teşvik edebilmek için Dogecoin’i taklit eden başka bir coin oluşturduğunu duyurdu.  DOGE’un mucidi bu konseptten pek hoşlanmamış ve bir şeylerin ters gittiği izlenimini edinmişti. Sosyal medyada, uzun süreli Dogecoin hayranına çağrıda bulundu. Ekibin buna karşı alabileceği yasal işlemler konusunda onu uyardı.

Markus, Matt’in yasaları kelimenin tam anlamıyla ihlal ettiğini ve bunu yaparak Dogecoin’in başarısına değil, düşüşüne katkıda bulunduğunu belirtti. Küçük tartışma, influencer’ı DOGE’un en büyük meraklılarından biri olmaktan alıkoymadı. Dogecoin’in fiyatı son birkaç aydır düşüş yaşıyor olsa bile; bu, kripto para biriminin çekişmeden elendiği anlamına gelmez. Bununla birlikte, meme kripto para biriminin, oldukça tutkulu izleyici kitlesi olduğunu belirtmekte fayda var.

Dogecoin fiyatı geri çekilme sürecinde

Yazım sırasında DOGE, yüzde 11.8’lik bir yükseliş ile 0.058 dolardan el değiştiriyor. Son 7 günde ise yüzde 26.7’lik bir düşüş sergiliyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere, geçtiğimiz hafta boyunca piyasada düşüş hakimdi. Bitcoin 21.000 dolar seviyelerine gerilerken genel kripto para piyasasının değeri 1 trilyon doların altına düştü. 7.8 milyar dolarlık piyasa değeri ile 11. sırada yer alan Dogecoin, 8 Mayıs 2021’de kaydettiği 0.73 dolarlık seviyesinin yüzde 91.9 kadar altında işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir