Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.302
% 4.85
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.302
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Ünlü Ekonomist: Bu 5 Altcoin’de Fırsat Var! Parlayacaklar

Real Vision CEO’su ve ekonomist Raoul Pal, layer-1 altcoin projelerinin ve birlikte çalışabilirliğe odaklanmış Blockchain’lerin parlamasını bekliyor. Bu alanda, toplamda 5 altcoin projesinin bu yıl iyi bir performans göstereceğini söyledi.  coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Raoul Pal, bu altcoin projelerinde yükseliş öngörüyor

Yeni bir röportajda Pal, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’un (ETH) her birinin kendi sebepleriyle “temel yatırımlar” olarak hareket ettiğini söylüyor. Ekonomist, yatırımlarına ağ etkileşimi ve kripto paranın içerisinde hangi ağların büyüdüğü açısından baktığına dikkat çekerek Ethereum’un, geliştirici sayısı ve yatırım yapan insan sayısı açısından en büyük, en sağlam ağ olduğu sonucuna varıyor. “Alandaki en büyük kripto olan Bitcoin, başka bir temel yatırımdır,” ifadelerini kullanıyor. Real Vision CEO’su, dikkat ettiği diğer beş altcoin’in Ethereum (ETH) rakipleri Terra (LUNA), Avalanche (AVAX), Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) ile Quant (QNT) olduğunu söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Terra, Avalanche ve Solana gibi layer-1 projelerini görüyoruz. Sanırım 2022 birlikte çalışabilirlik yılı olacak, bu yüzden bize bu fırsatları verebilecek diğer projeler olan Polygon, Quant’a bakıyoruz.

Pal ayrıca 2022’nin merkezi olmayan finans (DeFi), non-fungible tokenlar (NFT’ler) ve sosyal tokenlar için yükseliş yılı olmasını beklediğini söyledi. Eski Goldman Sachs yöneticisi, Dubai, Abu Dabi, Kuveyt ve Suudi Arabistan dahil olmak üzere bankalar ve devlet varlık fonları gibi büyük yatırımcılardan daha fazla kripto para benimsemesi beklediğini söyledi ve aşağıdakileri ekledi:

Bankaların esasen bilançolarında değil, ticaret defterlerinde olacağını düşünüyorum. Alanda daha fazla emeklilik fonu ve kurumsal yatırımcı göreceğimizi düşünüyorum ve bence bu yıl yatırım fonlarının yılı olabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir