Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.682
% 2.72
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.682
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Ünlü CTO: Bu Altcoin, 3 Hafta Sonra Bombayı Patlatacak!

Stablecoin devi Tether (USDT), kripto para piyasası için her zaman önemli bir yer tutmuştur. Birçok borsa ve girişim, kripto para piyasasının güvenli limanı olarak bilinen Tether’i kullanıyor. Sonuç olarak, altcoin projesiyle ilgili herhangi bir haber tüm kripto para piyasasını etkiliyor. Tether ve Bitfinex borsasının CTO’su Paolo Ardoino, yakın tarihli Twitter paylaşımında, Tether’in 10 Şubat’ta tarihi bir an yaşadığını ve yaklaşık üç hafta içinde açıklanacağını belirtti. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Altcoin yatırımcıları bomba haberi bekliyor

Tether uzun zamandır büyük dedikodulara ve söylentilere konu oldu. Yakın zamana kadar kripto para piyasalarını kasıp kavuran panik tsunamisi hep Tether üzerinden kanalize edildi. Bu FUD dalgalarının büyümesi Tether’e kadar izlenebilir. Hala dolaşımda olan USDT’lerin gerçek bir karşılığı olup olmadığı şüpheli. Çünkü Tether’in eski titiz konumundan ödün verirken şeffaflığı hala olması gereken yerde değil. Paolo Ardoino ise yaklaşık üç hafta içinde Tether’in yaşadığı tarihi bir olayın açıklanacağını bildirdi. Ancak bu gelişmenin ne olduğunu şimdilik bilmiyoruz…

3 hafta sonra ortaya çıkacak

10 Şubat’taki bir gönderide, Tether ve Bitfinex borsasının CTO’su Paolo Ardoino, Tether’in 10 Şubat’ta tarihi bir an yaşadığını ve yaklaşık üç hafta içinde açıklanacağını belirtti:

Dün Tether için tarihi bir andı. 3 hafta sonra nedenini anlayacaksınız.

Tether ve Bitfinex Bitcoin madenciliğine yatırım yapıyor

Paolo Ardoino, gün için yaptığı paylaşımlarda Tether ve Bitfinex borsasının Bitcoin madenciliğine yatırım yaptığını bildirdi. Yukarıdaki Tether gelişmesinden bağımsız şunlar söylendi:

Twether ve Bitfinex son zamanlarda Bitcoin madenciliğine yatırım yaptı. Planımız, 1/2 cent elektrik yerine yeterli coğrafi ve politik çeşitliliği korumaya öncelik veriyor. Konsantrasyon, düşük maliyetli güç kullanılarak elde edilebilir. İşletmeler için iyidir, ancak Bitcoin için mutlaka en iyisi değildir.

Bir diğer tweet’te Ardoino, şunları ekledi:

Yerel kuruluşlarla çalışarak, sürdürülebilir ve topluma yeniden yapılabilecek zenginlik üretebilen madencilik yapısına odaklanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir