Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.379
% 0.97
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.379
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Ünlü CEO: Önümüzdeki 6 Ayda Altın Bu Seviyelerde Olacak!

Wheaton Precious Metals CEO’su Randy Smallwood’a göre, dünyadaki aşırı jeopolitik belirsizlik zamanlarında sahip olunan varlıklar söz konusu olduğunda, nihai değer deposu görevi gören yalnızca bir varlık var ve bu da altın.

Randy Smallwood: Altına sahip olmanın gerçekten iyi ve güçlü bir yanı var

Rusya Devlet Başkanı Putin’in, herhangi bir ülkenin Ukrayna’yı işgaline müdahale etmesi durumunda Batı’yı ‘tarihte karşılaştığınız tüm sonuçlardan daha büyük sonuçlarla’ tehdit etse de Randy Smallwood, piyasaların şimdiye kadar nükleer savaş tehdidi konusunda oldukça kayıtsız olduğunu söylüyor.

coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere, Pazartesi günü, Başkan Biden bir basın toplantısına katıldı ve ABD vatandaşlarının nükleer savaş olasılığı konusunda endişelenmeleri gerekip gerekmediği sorulduğunda “hayır” dedi. Beyaz Saray yetkilileri, Rusya’nın savaşı, özellikle nükleer silah kullanma tehdidini tırmandırmasını büyük ölçüde kınadı. Randy Smallwood, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Böyle zamanlarda bir değer deposu olarak, nükleer tetikleyicilerin tozunu aldığını duyduğumda, böyle bir konuşmanın üzerinden on yıllar geçti. Dünya çapında bununla ilgili biraz daha fazla endişe görmemiş olmamız ve oyundaki karakterleri gerekli bir değer deposu olarak görmemiz beni şaşırttı. Bu, enflasyonla birleştiğinde portföyünüzün bir parçası olarak altına sahip olmanın gerçekten iyi ve güçlü bir yanı var.

Altın fiyat hedefi önümüzdeki altı ay içinde 1.800 ile 1.900 dolar

Ünlü yönetici, Putin’in yakın zamanda saldırganlığından geri adım atmasının muhtemel olmadığını düşünüyor. “Çok fazla egosu var, sadece böyle bir şeye başlayıp ondan geri çekilebileceğini düşünmüyorum” diyen Randy Smallwood’a göre, buradaki zorluk, çatışmanın durması için zarif bir yol bulmakta yatıyor. Randy Smallwood, Doğu Avrupa’da bir çatışma olmasa bile, temellerin hala altının lehinde olduğunu belirtiyor ve şunları söylüyor:

Daha geniş bir temelde bile, maliyetlerin arttığını görüyoruz. Enflasyon basitleştirilebilir, çünkü dolarınız o kadar ileri gitmez, euronuz o kadar ileri gitmez, hepsi sabit varlıklara göre devalüe edilir ve altın en likit, en iyi varlıktır. Her şey altın için iyiye işaret ediyor. Altın fiyatlarında 20 yıllık uzun bir boğa trendi içindeyiz ve bu trendin ilerlemeye devam ettiğini görmeye devam ediyoruz.

Küresel ekonomik büyümeyi potansiyel olarak yavaşlatan bir savaşla birlikte, Federal Rezerv artık enflasyonla mücadele için sınırlı araçlara sahip olabilir. “Yara bantları bitiyor” diyen ünlü yöneticiye göre, işleri bir arada tutmak için yara bandı takabilme konusunda bu cephede giderek daha az kapasiteye sahipler. İstikrarı korumanın giderek zorlaştığını vurgulayan Randy Smallwood’un altın fiyat hedefi önümüzdeki altı ay içinde 1.800 ile 1.900 dolar aralığında.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Coin, NFT’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir