Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.167
% 1.94
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.167
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ünlü CEO: Hazırlanın, Altın Kolayca Bu Zirvelere Çıkacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in yaptırımların devam etmesi halinde Batı’ya ‘güçlü bir yanıt’ vereceğini söylemesiyle Doğu Avrupa’da tansiyon yükselmeye devam ediyor. ABD’li küresel yatırımcıların CEO’su Frank Holmes’e göre, altın tarihsel olarak siyasi krizler sırasında iyi performans gösterdi ve altın fiyatı mevcut seviyelerden %50’ye kadar daha fazla yükselebilir.

Frank Holmes: Altın kolayca 2.500 veya 3.000 dolara çıkabilir

ABD’li küresel yatırımcıların CEO’su Frank Holmes, verdiği bir röportajda, altının bir yılda %20 oranında yükselmesinin veya düşmesinin bir olay olmadığını belirtiyor ve bunu şu şekilde açıklıyor:

İki yıl önce, ilk dokuz ay için iki standart sapma arttı, bu yüzden bunu tekrar yapacaktı, sonra 2.800 dolara gidebilirdi. Bu, iki standart sapma kadar olurdu ve bu olağanüstü olmazdı. On iki ay boyunca üç standart sapma var.

“Bence altının değeri düşük” diyen ünlü CEO, değerli metal için inanılmaz seviyeleri işaret ediyor:

Parasal genişleme verilerini kullanırsanız, muhtemelen 4.000 doların üzerinde bir değere sahip olduğunu düşünüyorum. O zaman 7.000 dolardan veya daha fazlasından bahsediyorsunuz. Altının kolayca 2.500 veya 3.000 dolara çıkabileceği konusunda kendimi rahat hissediyorum.

“Altının tarihsel bir önemi var, Bitcoin ise yeni bir fenomen”

coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere Bitcoin (BTC) ise Ukrayna’da artan jeopolitik gerilimlere olumlu tepki vermedi. Rusya’nın işgale başlamasıyla 34.000 dolara kadar geriledi. Frank Holmes, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Altına baktığınızda, nefesi ve derinliği, harika bir varlık olarak tarihsel önemi, savaşınız olduğunda gerçekten ortaya çıkıyor. Bitcoin yeni bir fenomen. On yıldan eski. Dünyadaki ekosistemi yeni. Evet, özellikle X, Y ve Z kuşakları ve milenyumlar tarafından geniş çapta benimseniyor, ancak altının olağanüstü bir tarihsel önemi var, ne zaman büyük bir enflasyon ya da siyasi kargaşa olsa, altın tercih edilen varlık sınıfıdır.

Ünlü CEO, geçmişte savaşların ve jeopolitik gerilimlerin altın için kuyruk rüzgarları sağladığını ve Bitcoin’in öncelikle düzenleyici zorluklarının üstesinden gelmesi gerektiğini belirtiyor:

Tarihsel olarak değerli varlık altındı, bu yüzden buna sadık kalırdım. Bence ekosisteme daha fazla kural ve düzenleme geldiğinde, Bitcoin bir sonraki adımını atacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Coin, NFT’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir