Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.307
% 0.40
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.307
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Ünlü CEO: Bitcoin ve ETH Haziran-Temmuz’da Bu Seviyelerde!

Abra’nın CEO’su, Ethereum fiyatının 40.000 dolara ulaşabileceğini tahmin etti. Ethereum konusunda Bitcoin (BTC)’den daha iyimser. Yönetici, bu açıdan, ETH’nin kullanım durumlarının bolluğuna işaret etti. Ayrıca, iki kripto paranın da yaz aylarında hangi seviyelerde olabileceğini açıkladı. İşte detaylar…

Abra CEO’su Ethereum konusunda oldukça iyimser

Kripto ticaret platformu Abra’nın CEO’su Bill Barhydt, CNBC ile yaptığı röportajda Ethereum hakkında neden Bitcoin’den daha fazla yükselişe geçtiği, yani “bullish” olduu konusundaki düşüncelerini paylaştı. Ayrıca, Ethereum’un (ETH) fiyatının, kripto para biriminin mevcut fiyatından önemli bir artış yaşayarak 40.000 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor. Barhydt, lider altcoin konusunda, özellikle merkeziyetsiz finans (DeFi) ve non fungible token’lar (NFT) alanına dikkat çekiyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

Ethereum’un ağ etkisi, dünyanın bilgisayarları olabileceği fikrine dayanıyor. Stablecoin’ler, NFT’ler, DeFi… ve şimdi de oyun için kullanılıyor.

CEO, “staking”in gelmesiyle birlikte “Ethereum tutmaya çalışan büyük bir insan akını” olacağını umuyor. Ethereum’un ağ etkilerini Bitcoin ile karşılaştırdı ve “Kısa vadede Ethereum için ağ etkileri, henüz ortaya çıkmaya başlayan kullanım durumları nedeniyle benim için daha fazla yükseliş gösteriyor,” ifadelerini kullandı. “Gas ücretleri ve işlem ücretleri düşerse, dikkat edin, çünkü bu ağ etkilerinin tüm engelleri ortadan kalkacak,” diye ekledi.

Bitcoin ve Ethereum tahminleri ne yönde?

Yönetici, “Haziran veya Temmuz ayındaki [ETH 2.0 yükseltmesinin] gerçekleşmesinden sonra – ne zaman olursa olsun, proof-of-stake’e geçiş – bu haberin ardından satış yapabilecekler olabilir,” diyerek yatırımcıları uyardı. Yine de Barhydt, “potansiyel olarak 30.000 – 40.000 dolarlık Ethereum” görülebileceğinden bahsetti. Kripto paranın “deflasyonist ve kullanım durumu açısından zengin” olduğunu ima etti.

Abra CEO’su, ETH’deki 30.000-40.000 dolarlık tahmininin ardından Bitcoin’de uzun vadede 250.000 doların görülebileceğine inandığını aktardı. Yazım sırasında Bitcoin yüzde 0.4’lük bir artış ile 39.086 dolardan, Ethereum ise yüzde 0.3’lük bir yükseliş ile 2.592 dolardan el değiştiriyor. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere yatırımcılar, bu hafta Fed açıklamalarını bekliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir