Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.582
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.582
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Ünlü CEO: Bitcoin ve ETH Aralık’a Kadar Bu Seviyelerde!

Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, Paris Blockchain Haftalık Zirvesi’nde Bitcoin ve Ethereum piyasası hakkındaki görüşlerini paylaştı. Kripto finans hizmetleri sunan şirketin CEO’sunun açıklamaları haberimizin devamında…

Mashinsky, Bitcoin ve ETH tahminlerini paylaştı

Son Paris Blockchain Haftalık Zirvesi sırasında yapılan bir röportajda, Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky’ye göre, lider kripto para birimi Bitcoin, 30.000 ila 33.000 dolar civarında çok güçlü bir destek aldı. Girişimci, Terra’nın son BTC alımının, piyasaya giren diğer kurumlarla birlikte BTC fiyatını desteklemede önemli bir rol oynadığına inanıyor. Ünlü CEO ayrıca, bireysel yatırımcıların katılması durumunda BTC’yi yeni zirvelere götürebileceğini de belirtti. Mashinsky ayrıca şunları belirtiyor:

BTC talebinin kesinlikle burada olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, önceki düşüşleri tekrar ziyaret edeceğimizi zannetmiyorum.

Ünlü kripto finans şirketinin CEO’su olan Alex Mashinsky, ayrıca piyasada bazı problemler olduğunu da göz ardı etmiyor. Celsius CEO’suna göre, Rusya Ukrayna’ya yönelik saldırılarına devam ederse, baskı kamu piyasaları tarafından hissedilecek. Bunun dışında, ABD Merkez Bankası (FED)’nın eylemlerinin de Bitcoin ve Etheruem açısından olumsuz bir katılıma yol açabileceğini kaydediyor.

Celcius CEO’su, Buterin’in DeFi’a yaklaşımını yorumluyor

Engellere rağmen Mashinsky, hem Bitcoin hem de Ethereum’un 2022’de tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağından emin olduğunu belirtiyor. Yeni zirvelere ulaşılmasının daha uzun süreceğini belirten Celsius CEO’su yine de bu yıl Bitcoin’de 60.000 doların, Ethereum’da 4.500 doları kırılmasını bekliyor. Mashinsky röportajında, ayrıca, DeFi ve CeFi hakkında yorumlarda bulundu. Vitalik Buterin’in yarı merkezi çözümlere ihtiyaç duyan kripto alanına ilişkin fikirleri hakkında yorum yapan Mashinsky şunları belirtiyor:

Temelde diyor ki, bakın, yüzde 100 DeFi olmak zorunda değiliz. CeFi ve DeFi aynı madalyonun iki yüzüdür. Bazen CeFi’a, bazen DeFi’a ihtiyacınız var ve Celsius her gün bunu yapıyor.

Son olarak, Coinmuhendisi.com olarak görüşlerini yakından takip ettiğimiz girişimci, söz konusu röportajında basit bir ticaret stratejisi paylaştı. Ona göre birisi BTC satın alıyor ve uyuyamıyorsa, bu, çok fazla Bitcoin’ini olduğu anlamına gelir. Ancak, biri BTC alıp rahat uyuyorsa, bu kişinin yeterli Bitcoin’i yok demek oluyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir