Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.063
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.063
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Ünlü CEO: Bitcoin Mi? Bu Altcoin Patlamaya Hazırlanıyor

Abra CEO’su ve eski Goldman Sachs analisti Bill Barhydt, yakın tarihli bir röportajda, lider kripto Bitcoin, lider altcoin Ethreum ve bazı altcoin projeleri hakkında görüşlerini paylaşıyor.

Bill Barhydt: Bence lider altcoin patlama için olgunlaştı

Abra, bazılarının ‘Kripto Robinhood’ olarak etiketlediği bir trade platformu. Abra’nın CEO’su Bill Barhydt, verdiği röportajda, Bitcoin (BTC), Ethreum (ETH) ve bazı altcoin projeleri hakkında görüşlerini açıklıyor.

Bill Barhydt, Bitcoin’den ziyade lider altcoin Ethereum konusunda çok iyimser. Bill Barhydt, piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para biriminin, bir yıl içinde 40.000 dolarlık bir fiyat seviyesine ulaşmak için 10x’lik bir koşuya başlayabileceğine inandığını söylüyor. Ünlü CEO, görüşlerini şu şekilde açıklıyor:

Bence Ethereum patlama için olgunlaştı. Bitcoin’den bile daha kısa vadeli yükselişi var. NFT’ler, merkezi olmayan finans (DeFi) ve play-to-earn gibi alanlarda çok fazla kullanım alanı sunuyor.

Lider altcoin Ethereum, yazının yazıldığı sıralarda CoinMarketCap verilerine göre günlük bazda %1,25 kayıpla 3 bin doların hemen altında işlem görüyordu. Ethereum, mevcut durumda, bundan yaklaşık 5 ay önce görmüş olduğu 4.900 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinden %40 uzakta bulunuyor.

Projelerin başarısını sağlayan en önemli şey ne?

Başka bir Abra Capital Management fonu, yatırımcıların erken dönem altcoin projelerini satın alma imkanı sunuyor. Coinmuhendisi.com haberlerinde de belirttiğimiz üzere Solana (SOL) ve Polkadot (DOT) gibi altcoin projeleri geçen yıl yükselerek, Bitcoin’in genel piyasa payının azalmasına neden oldu. Bill Barhydt, bu projeleri için şunları söylüyor:

Bu projelerin başarısını sağlayan en önemli şey, altında yatan teknoloji ve ağlarının gücü. İlk token’lerin hangi sorunları çözmeye çalıştığını ve rakiplerine karşı nasıl biriktiklerini araştırıyoruz.

Bunlara ek olarak Abra’nın tohum fonu, erken aşama kripto girişimlerine yatırım yapıyor. “Sahip olduğumuz en büyük fırsatlardan biri, projeleri çok çok erken görmemizdir” diyen ünlü CEO’ya göre, gerçekten heyecan duyulan bazı şirketlerde pozisyon almak mantıklı ve her şey alanın iyi koruyucuları olmakla ilgili.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir