Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.876
% 2.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.876
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

UnionBank, Kripto Para Ticaretini Başlattı

Küresel hizmet veren Union Bank of the Philippines (UnionBank), Metaco ortaklığıyla kripto para ticaretini başlattı.

Filipinler’deki küresel banka şirketi Union Bank, İsveç merkezli teknoloji şirketi Metaco ile ortaklık kurdu. Yapılan ortaklık neticesinde banka, kripto para ticaretine başlayacak. Küresel bankacılık şirketi, Bitcoin ve Ethereum için pilot uygulama başlattı. Union Bank varlık bakımından en büyük dokuzuncu banka olarak arşivlerde yer alıyor.

UnionBank, Kripto Para Sektörüne Adım Attı

Küresel çapta hizmet veren Union Bank, Filipinler tarafındaki çalışmaları kapsamında kripto para sektörüne adım attı. Bankayı sektöre sokan, Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos’un dijital bankacılık işlemlerinde attığı benimseme açıklamaları oldu.

Ferdinand Marcos, Union Bank ile ilgili yaptığı konuşmasında şunları söyledi;

Union Bank’ın bankacılık sektöründe inovasyon ve dijital çözümler yoluyla fırsatlar yaratma konusundaki sicili tartışılmaz.

Filipinler’in kripto paralar ve blockchain alanında attığı adımlar dikkat çekiyor. Ülke yönetimi, yeni teknolojinin içerisinde yer almak için mesai harcıyor. Union Bank ise Filipinler tarafında bu çalışmalara dahil oldu.

Küresel banka yapılan duyuruda, belirli perakende müşterileri için alım satım işlemlerine başlayacağını belirtti. Bu ticaret işlevselliğine Metaco altyapı sağlayacak. Union Bank, Metaco’nun dijital varlık platformu Harmonize’da hizmetlerine başlayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir