Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.748
% 4.55
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.748
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Unifty Nedir? NIF Coin Ne İşe Yarar?

Unifty, kullanıcılara NFT’lerin geliştirilmesi için uygun bir ortam yaratmak için hizmetler ve mikro uygulamalar sağlayan bir NFT ekosistemidir. Bu makalede Coinmuhendisi.com olarak “Unifty nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

Unifty nedir? Ne işe yarar?

Unifty, kullanıcılara NFT’lerin geliştirilmesi için hizmetler sağlayan bir NFT ekosistemidir. Unifty, sanatçılar için bir ekonomi yaratmayı hedefliyor. Unifty’s Farm Builder işlevi, sanatçıların NFT ürünlerini çiftliklerde sergilemelerine olanak tanır. Ardından NFT ödülü almak için ERC20 tokenleri ile staking’e katılacak. Şu anda, Unifty, Ethereum, Celo, Polygon, Moonbeam, BSC, Solana, xDAI ve Avalanche dahil olmak üzere 7 farklı blok zincirinde farm yapmanıza izin vermekte.

Unifty, kullanıcıları token kodlama, pazarlama, yatırımcıların dikkatini çekme, borsalarda listeleme gibi konularda destekleyecek bir sistem oluşturmak için NULS ile işbirliği yapmakta. Böylece kullanıcılar Unifty platformunda token işlemlerini kolayca gerçekleştirebilir. Unifty, işlem cüzdanlarını ve NFT koleksiyon yönetimi işlevlerini destekler. Diğer platformlardan farklı olarak, Unifty’deki kullanıcılar ürünlerini düzenli olarak basmak ve güncellemek için sözleşmeler imzalayabilecekler. Unifty TIKTOK2NFT kanalını geliştirmeye devam etmekte. NFT’lerinizi bu platformda yayınladığınızda, NFT ürünlerinin blok zincirinde kanıtı olarak kaydedilecektir. Ayrıca proje, blok zincirler arasındaki NFT işlemlerini daha rahat desteklemek için NFTBRIDGE’yi de kurdu.

NIF coin nedir?

NIF coin Unifty’in yerel tokenidir. Token, proje yönetimine katılmak için kullanılacaktır. NIF tokenlerini stake ederek ödüller alabilmektesiniz. Ayrıca işlem ücreti olarak da kullanılır.

Unifty nasıl çalışır?

Örneğin bir kullanıcının bir dizi NFT’si varsa, bunları aynı koleksiyonda saklanır. UNIFTY’deki koleksiyonlar, Ethereum (ETH) için yeni NFT standardı olan ERC1155 sözleşmeleridir.

Rarible’da (RARI) kullanıcıların NFT’leri Rarible koleksiyonuna aittir ve teknik olarak onların değildir. Öte yandan, Unifty’de özel ERC155 koleksiyonları söz konusu. Rarible’daki özel ERC1155 koleksiyonlarından %50 daha ucuz.

Bir kişi NFT’leri etrafında bir topluluk inşa etmeyi planlıyorsa, oyundaki tüm sözleşmeler üzerinde tam sahiplik ve idari ayrıcalıklara sahip olmaları çok önemlidir. UNIFTY’de oluşturulan koleksiyonlar tamamen kullanıcı içindir. Ayrıca, UNIFTY ile yapılan tüm sözleşmeler zaten doğrulanmıştır.

Bir kullanıcı NIF’ye sahipse veya Free Pass joker koleksiyonlarından birine sahipse, hizmetlerin hiçbir maliyeti yoktur. Ancak bir kullanıcı herhangi birinin sahibi veya sahibi değilse, bir geliştirici ücreti öder.

Unifty nedir? NIF coin nasıl alınır?

Unifty şu anda az sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Unifty’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: MEXC, KuCoin. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir