Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.201
% 0.08
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.201
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Unicly Nedir? UNIC Coin Ne İşe Yarar?

Unicly, kullanıcıların varlıklarını özgürce tokenleştirebilecekleri ve takas edebilecekleri merkeziyetsiz bir NFT protokolüdür. Bu makalede Coinmuhendisi.com olarak “Unicly nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer konulara değineceğiz.

Unicly nedir? Ne işe yarar?

Unicly, kullanıcıların varlıklarını tokenleştirebilecekleri merkeziyetisiz bir NFT protokolüdür. Platform ayrıca staking, verim çiftçiliği ve likidite madenciliği gibi özellikleri de sunar. Ancak NFT’ler ve DeFi’nin birleşiminden gelen bu umut verici özellikler arasında, Unicly’nin tasarımı ve mimarisi herkesin ekosistemin tamamına katılmasını kolaylaştırıyor.

Unicly, kullanımı kolay bir NFT oluşturucu ve otomatikleştirilmiş bir piyasa yapıcı (AMM) etkinleştirilmiş bir pazar yeri sunar. Bu, yalnızca herkesin kendi dijital tokenlerini oluşturmasına izin vermekle kalmaz, aynı zamanda platform üzerinden işlem yaptıklarında yatırımcılar için en iyi fiyatları da sağlar.

Protokoldeki en ilginç NFT uygulamalarından biri ‘fraksiyonelleştirme’dir. Bu, birden çok kullanıcının bir NFT’yi birden çok bölümde satın almasına olanak tanıyan bir işlemdir. Bu, daha iyi likidite, satın alınabilirlik ve NFT holdinglerinin yönetilebilirliği gibi birçok avantaj sağlar.

UNIC coin nedir?

UNIC, platformun verim çiftçiliği mekanizmasını ve merkeziyetsiz yönetişim işlevlerini destekleyen Unicly’nin yerel hizmet tokenidir. Token, 1 milyon toplam arzla sınırlandırılmış bir yönetim tokeni olacak ve enflasyon oranı yaklaşık ayda bir düşecek. Unicly, UNIC token sahipleri tarafından yönetilecektir. Daha fazla UNIC kazanmak için beyaz listeye alınmış LP tokenlerini stake ederek ve/veya UNIC stake ederek UNIC’i kazanılabilmekte.

Unicly nasıl çalışır?

Diğer NFT platformlarındaki sorun likiditedir. Bunun nedeni, tek bir NFT’nin yalnızca bir alıcı tarafından satın alınabilmesidir. Farklı alıcıların her ikisi de bir NFT’yi paylaşmak için dahili bir anlaşmaya girmedikçe, başka hiç kimse aynı NFT’yi satın alamaz veya isterlerse onun bir hissesine sahip olamaz. Bununla birlikte, gerçekleşmesi son derece olası değildir. Ve gerçekleşse bile, bu tür paylaşım anlaşmalarının güvene dayanması gerekecek. Bu er ya da geç oldukça sorun olabilmekte.

Bu nedenle, fraksiyonelleştirme ihtiyacı. Unicly, farklı kullanıcıların bir NFT’nin bir kısmını satın almasına ve diğer kripto para varlıklarıyla aynı şekilde ticaret yapmasına izin verir. Hatta isterlerse pazardaki NFT paylarını daha sonra satabilirler. Unicly’nin yaklaşımının amacı, herkesin NFT satın almasını kolaylaştırmaktır.

Unicly nedir? UNIC coin nasıl alınır?

Unicly şu anda az sayıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. Unicly’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: MEXC, KuCoin, Huobi Global. Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir