Kriptolar:
29739
Bitcoin:
$66.244
% 0.23
BTC Dominasyonu:
%54.6
% 0.12
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 1.30
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 66.244
BTC Dominasyonu:
% 54.6
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Unchained Capital, Çalışanlarını İşten Çıkarıyor

Bitcoin (BTC) finansal hizmetler grubu Unchained Capital, çalışanlarının yüzde 15‘ini işten çıkardığını duyurdu.

Aylardır süren ve son zamanlarda şiddetlenen kripto ayı piyasası, birçok şirketi etkisi altında bıraktı. Kripto endüstrisi, özellikle yılın son altı ayında ciddi bir geri çekilme yaşadı. ABD tarafında artan enflasyon ve buna karşı faiz artışları etmen olarak gösterildi. Ardından kripto para borsası FTXinçöküş yaşaması ve beraberinde iflasını duyurması son noktayı koydu. Kurumsal şirketler, sürecin etkisinde ayakta kalmak için yoğun mesai harcıyor. Bu şirketlerden birisi olan Unchained Capital, işten çıkarmalara başladığını duyurdu.

Unchained Capital, Sürdürülebilirlik Konusunda Endişeli

Finansal hizmetler şirketi Unchained Capital, mevcut kripto ayı piyasasını gerekçe göstererek işten çıkarmalara başladı.

Şirketin CEO’su Joe Kelly, şirketin kripto ayı piyasası sırasında işi yönetme çabalarının bir parçası olarak personelinin yüzde 15’ini işten çıkaracağını bildirdi.

Kelly, işten çıkarmaları Bitcoin destekli krediler için fon sağlamadaki kısıtlamalara bağladı. Şirketin CEO’su, bu kısıtlamaları kripto ayı piyasasının bir sonucu olarak gösterdi.

Ancak tüm bu kısıtlamalara ve işten çıkarmalara rağmen, şirket kredi defterinin yüzde 214’lük bir teminat-ana para oranı ile aşırı teminatlandığı açıklandı.

Şirket, tüm bu süreçlerde çalışanlarının haklarını temin edeceğini ve gerekli koşulları sağlayacağını bildirdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir