Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.033
% 2.12
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.033
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

“Üçlü Dip” Analist: Altın Fiyatları İçin Haftaya Bunları Bekleyin!

  • Piyasa analisti Christopher Lewis’e göre altın fiyatları hafta boyunca oldukça sert düştü, ancak aynı zamanda tanıdık bir seviyede bolca destek buldu.

Altın fiyatları teknik analizi: 1.900 dolar seviyesine çok dikkat edilecek

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üzere sarı metal 2022’nin ilk çeyreğinde, %6’dan fazla artarak, 2020’nin üçüncü çeyreğinden bu yana en iyi kazanımlarını kaydetti. Bununla birlikte altın, başarılı bir ilk çeyreğin ardından, artan faizlerin etkisiyle Nisan ayına düşüşle başladı. Spot altın fiyatları 1.960 dolar seviyelerinde başladığı haftayı, 1.924 dolar civarında tamamladı. Deneyimli analist Christopher Lewis’in altın fiyatları teknik analizini kendi anlatımıyla okuyucularımız için hazırladık.

Altın fiyatları hafta boyunca düşerek 1.900 dolar seviyesine geriledi. 1.900 dolar seviyesi, birçok insanın yakından ilgileneceği büyük bir yuvarlak rakam ve bu nedenle aslında bu seviyeden sıçradığımızı belirtmekte fayda var. Yukarıda tutmaya devam edersek, daha önce oluşturduğumuz “üçlü dip”i teyit etmiş oluruz. 1.900 dolar seviyesine çok dikkat edilecek, bu nedenle traderların piyasaya geri adım atması mantıklı.

Öte yandan, bu seviyenin altına düşersek, olağanüstü olumsuz olur ve altın piyasalarını çok daha aşağılara gönderebilir. Bu noktada, 1.850 dolar seviyesinin ilk hedef olacağını ve daha sonra belki de 1.800 dolar seviyesinin olacağını tahmin ediyorum. Öte yandan, yukarı yönlü bir kırılma, bu piyasayı 2.000 dolar seviyesine, hatta belki de 2.050 dolar seviyesine doğru yönlendirebilir.

Nihayetinde bu, daha önce 2.100 dolar seviyesinin hemen altında, uzun vadeli grafiklerde büyük bir çift tepe oluşturan bir piyasa. Bu, üstesinden gelmenin zor olacağını düşündüğüm bir alan, bu yüzden oraya ulaşma girişiminin tehlikelerle dolu olacağını unutmayın. Ancak, bunun olamayacağı anlamına gelmez. Açıkçası, durumun böyle olması için bir tür büyük “risksiz ortamın” aniden ortaya çıktığını görmemiz gerekiyor. Bu, çok fazla oynaklık görmeye devam edecek bir piyasa. Ancak zaman zaman nispeten zayıf oldukları için altın piyasaları için bu yeni bir şey değil.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Coin, NFT’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir