Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.044
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.044
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

UC Berkeley, FTX Stadyum Anlaşmasını Askıya Aldı

University of California Berkeley (UC Berkeley), FTX ile yaptığı stadyum isim hakları anlaşmasını askıya aldı.

Popüler kripto para borsası FTX’in sarsıcı çöküşü, küresel çapta yankılarını sürdürüyor. Borsanın iflas kararı vermesinin ardından, birçok kuruluş ortak anlaşmalardan çekilmeye başladı. Kripto endüstrisi dışına da yatırımlarda bulunan FTX, milyon dolarlık anlaşmaların ortada kalmasına neden oldu. Borsa, geçtiğimiz günlerde bölüm 11 başvurusunda bulunmuştu. Bu başvuruyla birlikte, zarar eden ortaklıklar askıya alındı. Miami Heat takımının sponsorluk anlaşmasını askıya almasının ardından, UC Berkeley de anlaşması iptal etti.

UC Berkeley, FTX İsim Haklarını Bıraktı

University of California Berkeley’den (UC Berkeley) bir temsilci, FTX ile yapılan futbol stadyumu isim hakları anlaşmasının askıya alındığını bildirdi.

ABD’deki üniversite ile yapılan bu isim hakkı anlaşmasının süresi 10 yıl olarak belirlenmişti. Ancak son olayların yaşanmasının ardından, anlaşma yalnızca 450 gün sürdü. Sponsorluk, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında 17.5 milyon dolara imzalandı.

Ayrıca, sponsorluk ödemesi tamamen kripto para birimi olarak ödeniyordu. FTX’in, üniversite sporlarındaki ilk ortaklığı UC Berkeley ile yapıldı.

Yapılan anlaşma neticesinde, üniversitenin futbol takımı olan Cal’ın stadyumunun adı FTX Field oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir