Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.079
% 4.16
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.079
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Üç Aylık Mumlar Şaşırttı: Bitcoin Nisan’da Bu Seviyeleri Görebilir!

Analist William Clemente, üç aylık Bitcoin (BTC) mumlarıyla ilgili ilginç bir grafik yayınladı. Analist, BTC’nin 2021 ve 2022 yılları arasında yeni bir model sergilediğini düşünüyor. İşte detaylar…

William Clemente, yeni Bitcoin grafiği yayınladı: İşte yeni model

Twitter’daki Bitcoin (BTC) destekçileri, analistin yayınladığı bu yeni bir modelin ne anlama geldiğini ve 2022’de Bitcoin (BTC) fiyat dinamiklerini nasıl etkileyebileceğini tahmin ediyor. Doji mumlarının üç aylık grafikte “bir yıl boyunca yatay harekete” işaret edip etmediği düşünülüyor. Blockware’de analist olan popüler kripto podcast yayıncısı Clemente, Bitcoin (BTC) performansını logaritmik ölçekte çeyrek çeyrek gösteren grafiği paylaşmak için Twitter’ı kullandı.

Bitcoin (BTC) arka arkaya iki ultra ince mum sergilemiş gibi görünüyor, bunun da tarihinde görülmemiş bir durum olduğu söyleniyor. Bu nedenle, 2021 yılının 4. çeyreği ile 2022 yılının 1. çeyreği arasındaki dönemin Bitcoin (BTC) için daha az volatil/değişken olabileceği düşünülüyor.

Modelin anlamı nedir? Nisan ayında neler olacak?

Clemente’in Twitter takipçileri, traderlar ve analistler arasında Doji mumları olarak adlandırılan şeye benzeyen bu modele yönelik çeşitli yorumlarını paylaştı. Bazıları, iki ince mumun büyük bir konsolidasyon sinyali verdiğinden eminken, diğer yorumcular bunun Bitcoin’in bir varlık olarak olgunlaşmasının açık bir göstergesi olduğunu belirtiyor. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere BTC 2022 yılının ilk çeyreğini 1 Ocak’a göre yüzde 1.46’lık düşüşle kapattı. Bu, tarihindeki en küçük negatif Bitcoin (BTC) üç aylık fiyat hareketi olarak görülüyor.

2021’in 4. çeyreğinde, coin yüzde 5.45 arttı. 2018’in 3. çeyreğinde, kripto para birimi 90 günde yüzde 3.61 kazandı. Tipik olarak Nisan, ilk kripto para birimi için yeşil bir aydır. Nisan’ı yüzde 1.6-3.4 kayıpla 10 yılda sadece üç kez kırmızıyla kapattı. Nisan ayının dört yıldır üst üste toplam yüzde 33-35’lik kazanç getirdiği düşünüldüğünde, bu durum tekrar yaşanırsa, analistler BTC’nin 62.000 doların üzerine yeniden çıkabileceğini öngörüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir